Septembrie 17, 2020
Irina Loghin va susţine un concert după ce s-a tratat de COVID-19
Interpreta are 81 de ani și a fost depistată recent cu noul coronavirus, iar acum, după ce s-a vindecat, este gata să urce pe scenă. Citeşte întreaga ştire: Irina Loghin susține primul spectacol după ce s-a vindecat de COVID-19.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Loghin va cânta duminică, la un popular domeniu turistic din munții Buzăului. Solista a aceptat să susțină un spectacol, însă în condiții de siguranță, pentru a evita riscul unei reinfectări, transmite libertatea.ro. 

"Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei postat pe contul de socializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75898361206055