Noiembrie 09, 2016
Interviu cu câștigătoarea concursului «Slăbim Inteligent» 2015 - Diana Timciuc
Diana Timciuc a fost una dintre cele 5 finaliste ale proiectului ,,Slăbim inteligent'' care a și câștigat acest proiect în cadrul ediției anului 2015. De la 107 kilograme la 76 kilograme, Diana a reușit să slăbească inteligent și este un exemplu pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să își schimbe modul de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce v-a motivat să participați la proiectul ,,Slăbim Inteligent''?

Mi-am dorit să-mi schimb modul de viață, să-mi iubesc corpul și să ajung să port cu drag orice tip de vestimentație fără a căuta să-mi ascund anumite părți ale corpului. Astfel, am început să caut noi modalități de a slăbi, răsfoind paginile web din Republica Moldova, am ajuns să descopăr minunatul proiect ,,Slăbim Inteligent'', organizat de echipa AQUARELLE, am aplicat, expedind o poză care mă reprezenta atunci, după care a urmat interviul și rezultatele au venit o dată cu efortul pe care l-am depus de-a lungul celor 2 luni.


 

Au fost momente în care vă doreați să renunțați în cadrul proiectului "Slăbim Inteligent''?

Nu, niciodată. În momentul în care m-am angajat în cursa "Slăbim Inteligent'', am știut că voi câștiga, pentru că mă declar o învingătoare în tot ceea ce fac.


 

Proiectul "Slăbim Inteligent" v-a schimbat viața?

Cu siguranță, chiar din momentul în care am fost declarată câștigătoarea acestui proiect. A început să-mi placă sportul, să mănânc corect și echilibrat și să îmi impun anumite reguli. Rețeta datorită căreia scăpam de kilogramele în plus constă în alimentația corectă, de cinci ori pe zi, consumul de legume, fructe și desigur, multe lichide. Dar, avem voie să avem o zi în care să ne alimentăm cu ce ne dorim.


Ce este cel mai dificil: să vă abțineți de la unele alimente sau să practicați orele de sport?

După încheierea proiectului nu mai părea nimic complicat, tot ce a fost mai greu a rămas în urmă, pentru că am avut timp să ne mobilizăm și să rezistăm tuturor tentațiilor. Un moment greu au fost sărbătorile de iarnă, întrucât chiar atunci au început antrenamentele și existau anumite tentații, dar dacă ai un scop bine stabilit, cu siguranță poți să treci cu ușurință peste orice. Atât orele de sport, cât și alimentația corectă m-au ajutat să mă simt mai bine, să am mai multă încredere în mine, să port tocuri și să îmi schimb stilul vestimentar.

Ce sfaturi aveți pentru toate doamnele și domnișoarele care intenționează să participe la proiectul "Slăbim Inteligent"?

Să nu renunțe nici pentru o clipă la scopul pe care și l-au propus, să urmeze sfaturile specialiștilor, să înțeleagă că acest proiect ne ajută nu numai în cele două luni în care se desfășoară, ci și după. În special, pentru că vedem cu alți ochi lucrurile și devenim un exemplu pentru cei din jur. Vă spun doar atât: slăbim inteligent împreună cu Aquarelle 90,7 FM.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0731680393219