Februarie 16, 2023
Intervențiile estetice făcute de Madonna, explicate de un medic chirurg
Apariția Madonnei pe scena Premiilor Grammy 2023 a șocat din cauza transformării estetice la care a recurs artista în vârstă de 64 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Transformarea divei a fost pusă, evident, pusă pe seama operațiilor estetice exagerate. Medicul chirurg estetician Iancu Morad analizează noul chip al vedetei și indică ce tip de intervenții ar fi putut face Madonna pentru a ajunge în această situație, scrie okmagazine.ro

Madonna la Premiile Grammy 2023

„Din punctul meu de vedere, atunci când apelăm la chirurgia plastică sau la orice fel de intervenții, moderația este esențială. Nu trebuie să ne dorim schimbări radicale, ci să îmbunătățim ceea ce deja avem, fără a trece în extreme. Tehnologia a evoluat mult în ultimii ani, iar în prezent există foarte multe proceduri minim invazive menite să întinerească chipul, fără a exagera”, declară medicul estetician Iancu Morad.

Madonna la Premiile Grammy 2023

Ce intervenții estetice și-ar fi făcut Madonna?

”La prima vedere, ceea ce atrage atenția este forma exagerată în V a feței, Madonna având acum bărbia îngustă și linia mandibulară foarte fermă, iar pomeții foarte lați. S-a injectat probabil o cantitate mare de acid hialuronic în zona pomeților și s-a făcut un contouring puternic în zona mandibulară, cu injecții de substanțe specifice sau prin ultrasunete focusate, pentru a topi orice depozit de grăsime de sub bărbie și a întinde pielea. Asta dacă excludem intervenția chirurgicală de liposucție în zona gușei și lifting pentru pielea gâtului.  Nu este exclus nici un lifting chirurgical facial, deoarece pielea ei este foarte întinsă, fără cute sau riduri.

Madonna la Premiile Grammy 2023

Liftingul i-a modificat cumva și forma ochilor, vizibil mai alungită. De asemenea, ar putea fi vorba și despre o rinoplastie. Nasul ei pare acum mai scurt și mai îngust, cu un vârf mai ascuțit decât era înainte. Pentru a șterge ridurile, Madonna a apelat cel mai probabil la injecții cu botox în zona frunții și în jurul ochilor, însă această procedură doar întinerește pielea și o face mai luminoasă, nu alterează volumul și proporțiile. Ar mai fi vizibile și rezultatele unei blefaroplastii, prin care se elimină cu succes pielea în exces de la nivelul pleoapelor, întinerind privirea. Toate acestea sunt presupuneri, în urma analizei rapide a chipului vedetei”, spune medicul estetician Iancu Morad, de la clinica Luxury Aesthetics.

Madonna la Premiile Grammy 2023

Madonna la Premiile Grammy 2023

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6830039024353