Octombrie 28, 2020
Insulele afrodisiace din Italia. Ce contingent de turiști ajung acolo
Două insule din Italia au devenit cunoscute drept locuri de „pelerinaj sexual”. Sunt curate, sălbatice și extrem de fierbinți – și nu doar datorită temperaturilor ridicate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Stromboli și Filicudi, două frumoase insule din arhipelagul eolian al Siciliei, sunt considerate că au puteri magice și afrodisiace, ideale pentru cei care caută sau – care încearcă cu disperare să recupereze – extazul unor nopți pasionale alături de partenerii lor, scrie alephnews.ro. 

Localnicii susțin că insulele au devenit locuri de „pelerinaj sexual”, datorită capacității lor aparente de a crește libido-ul. De asemenea, ei mai spun și că mediul relaxant stimulează cuplurile și le deschid apetitul sexual.

Apele termale calde ale insulelelor, grotelele sale fascinante și florile misterioase sunt considerate un cocktail „orgasmic” pentru cupluri.

Mai mult decât atât, se pare că foarte mulți tineri însurăței care doresc să aibă un copil își rezervă aici o vacanță, pentru a fi siguri că acest lucru se va întâmpla.

Se spune că Stromboli, unul dintre cei mai activi vulcani din lume, este responsabil pentru atmosfera afrodisiacă de pe insule. Aici există erupții frecvente, la fiecare 15 minute, care fac inima să tresalte și mintea să viseze.

La fiecare erupție, căldura se acumulează sub sol și este eliberată sub apă prin minuscule bule de aer. Noaptea, când temperatura aerului se răcește, drumurile și trotuarele sunt fierbinți la atingere și pereții de piatră aspră radiază căldură.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.47997188568115