Martie 28, 2023
Înaltă, tonifiată și cu forme parcă sculptate. Cum s-a fotografiat Irina Shayk în vacanță
Un costum de baie negru din două piese, un cadru tropical și un trup sculptat - cu aceste lucruri s-a lăudat Irina Shayk în cea mai recentă postare de pe Instagram. Rusoaica de 37 de ani a demonstrat încă o dată că este posesoarea siluetei perfecte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Supermodelul și-a făcut câteva selfie-uri care o arată în toată splendoarea. Înaltă, tonifiată, cu mușchi bine definiți, dar și cu un mister aparte la purtător, Irina este pur și simplu cuceritoare, scrie okmagazine.ro

Irina Shayk este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chipul de păpușă, picioarele tonifiate și silueta desăvârșită au transformat-o într-unul dintre cele mai căutate modele din lume. Dacă pe podium este îmbrăcată, machiată și coafată de profesioniști, în timpul liber, când merge la plajă, uită de toate acestea și pune distracția pe primul loc, așa că preferă să fie cât mai naturală.

Irina Shayk celebrates 'Thirst day' in strappy black bikini

Într-un interviu recent pentru Harper's Bazaar, rusoaica a vorbit despre cariera sa de model și a oferit câteva sfaturi cu privire la încrederea în sine. "Trebuie să înveți să te iubești și să fii confortabil în propria piele. Dacă te iubești cu adevărat pentru ceea ce ești, cred că poți face orice", a declarat supermodelul în vârstă de 37 de ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7048180103302