Octombrie 04, 2021
Impecabili pe terenul de fotbal. FC Sheriff, în costume Florentino Delure la Madrid
Stilați și plini de atitudine. Așa s-au afișat cei 22 de fotbaliști ai clubului FC Sheriff pe faimosul stadion Santiago Bernabeu din Madrid la mijlocul săptămânii trecute. Zâmbetul și starea de bine nu li se targe de la victoria surprinzătoare după meciul cu Real Madrid, ci a fost inspirată de Florentino Delure. Celebra casă de modă de la noi este, mai nou, croitorul echipei și, prin urmare, a cusut costume pentru toți cei 22 de jucători ai Sheriffului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ținutele de culoare navy blue, care pun în valoare atuurile fizice și personalitatea fiecărui fotbalist fac parte din colecția FLEXO. Creatorii au folosit stofă prețioasă și spun că aceste modele întruchipează perfect combinația dintre eleganță și libertatea în mișcare, de altfel vitală pentru sportivi.

Colaborarea dintre Florentino Delure și Sheriff Tiraspol are la bază două principii importante, precum căutarea excelenței și inovației. Pe parcursul anilor, Florentino Delure și clubul de fotbal FC Sheriff au devenit lideri în sectoarele lor la nivel global, iar consolidarea relației dintre aceste două puteri rămânea doar o chestiune de timp. 

FC Sheriff a cutremurat comunitatea internațională după ce a învins reputata echipă de fotbal Real Madrid cu 2:1 pe stadionul Santiago Bernabeu. Rezultatul este apreciat drept marea surpriză a întregului campionat Champions League.

Florentino Delure și echipa Aquarelle îi urează echipei naționale în exercițiu cât mai multe succese, meciuri câștigate și să obțină poziții înalte în topuri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0580043792725