Februarie 16, 2017
Imagini ținute în secret în care Marlyn Monroe este însărcinată
Pe o rețea au apărut poze necunoscute ale sex-simbolului Marilyn Monroe, în care aceasta este însărcinată cu actorul francez-italian Yves Montand.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Această serie exclusivă de fotografii au fost vândute în noiembrie 2016 la o licitație din Hollywood cu o sumă în valoare de 2240 de dolari. Noul proprietar al acestor fotografii este Tony Michaels, iar cel precedent a fost Frida Hall, o prietenă apropiată a lui Marlyn Monroe. În aceste poze, Marlyn Monroe avea atunci 34 de ani.

”Monroe a ținut în secret faptul că a fost însărcinată, înainte de ”a pierde” copilul în timpul șederii acesteia în spital. Frida se mândrea cu faptul că a păstrat aceste poze la sine și că a știut să păstreze acest secret până la sfârșitul vieții sale ”, a afirmat Tony Michaels.

Prietena apropiată a actriței a decedat în 2014, iar Michaels a procurat pozele în care Monroe era însărcinată, deoarece doar el cunoștea istoria lor.

După cum se știe Monroe visa să aibă copii, dar așa și nu a mai avut. Ea a avut trei avorturi, înainte de a pierde acest copil.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55140900611877