Ianuarie 27, 2023
Imaginea virală cu Vladimir Putin pe tocuri. Ce înălţime are, în realitate?
Liderul de la Kremlin şi-a folosit pantofii speciali în timpul unei întâlniri cu studenţii ruşi de la o universitate din Moscova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Că Vladimir Putin este un bărbat scund, asta o ştie toată lumea, fără a face un caz special. Totuşi, se pare că acest aspect continuă să-l complexeze pe liderul de la Kremlin, care a fost văzut purtând din nou tocuri la o întâlnire absolut informală cu studenţii ruşi de la o universitate din Moscova.

Preşedintele rus a ţinut să se fotografieze cu tinerii pe care i-a întâlnit, plasându-se în centrul grupului. Şi, deşi nici tinerii de lângă el nu sunt foarte înalţi, nu am putut să nu remarcăm poziţia impunătoare luată de şeful de stat, vrând parcă să-şi afirme poziţia chiar şi într-o întâlnire atât de colocvială precum aceasta. Şi tocmai poziţia picioarelor sale ne-a făcut să privim cu toţii mai atent la pantofii săi, la care am remarcat prezenţa unor tocuri serioase, menite să-l înalţe pe Vladimir Putin cu câţiva centimetri.

Vladimir Putin pe tocuri, foto: Profimedia 

Vladimir Putin pe tocuri, foto: Profimedia 

Probleme de... înălţime

Ce-i drept, la o înălţime de doar 1,65 centimetri, preşedintele rus se poate să nu se simtă chiar confortabil, mai ales dacă se află în preajma unor adolescenţi şi studenţi. Însă, de data aceasta, artificiul a făcut ca problema sa de imagine să fie net subliniată. Iar fotografia cu el în mijlocul studenţilor s-a viralizat imediat pe internet, apărând şi glumele de rigoare.

Vladimir Putin 2   profimedia 0751699162 jpg 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68647646903992