Mai 25, 2020
HOROSCOPUL pentru săptămâna 25-31 mai. Vezi ce-ți rezervă astrele.
Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează. Astrologul Anca Stoica a oferit pentru Alist Magazine detalii la fiecare zodie în parte pentru sfârșitul lunii mai.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Dorința de a sta acasă, alături de cei dragi, sau de a hoinări prin locurile natale este mare și destul de ușor de îndeplinit. Răsfoiește un album cu fotografii, stai la taifas cu cei dragi și lasă-te purtat de amintirile plăcute ale anilor precedenți. Relațiile sentimentale sunt dinamice miercuri și joi, astfel că sunt posibile discuții aprinse și activități deosebite alături de copii sau de persoana iubită. Pși conflicte ot apărea din cauza rudelor, prietenilor sau divergențelor de idei și mentalități. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece se pot strica relații și situații bune. A doua parte a săptămânii evidențiază situația profesională. Se pare că vei avea mult de lucru la serviciu, însă este probabil să lucrezi intens de acasă sau într-un mediu familiar. Selectează prioritățile, deoarece și acasă vei avea treburi de rutină pe care le poți rezolva doar tu. Ai grijă de sănătate. Ți-ar bine bine momente de odihnă și plimbări în aer liber.

Taur

Se prefigurează dialoguri importante cu persoanele din anturajul apropiat, însă unele pot fi catalogate drept dialog al surzilor. Călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente, mai ales pentru a ajuta pe cei dragi sau pentru a rezolva chestiuni profesionale. Cheltuielile sunt mari în această săptămână și dificil de controlat. Selectează prioritățile și evită investițiile pe termen lung, oricât ar fi de tentante. Ziua de 29 Mai este destabilizatoare din perspectiva energetică. Ocupă-te de treburi ușoare și evită luarea deciziilor sau semnarea documentelor care te implică pe termen lung. La sfârșitul săptămânii este timp de distracții, aventuri și hobby-uri. Persoana iubită și copiii te vor solicita mult pentru mofturile lor.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii îți aduc în atenție segmentul financiar. Sunt șanse bune de a primi bani dinspre locul muncii, salariul, o primă sau favoruri diverse. De asemenea, se vor vehicula în preajma ta informații utile referitoare la schimbările din câmpul muncii care, în curând, vor atrage și modificări salariale. Ar fi bine să-ți orientezi atenția și eforturile și spre a-ți îmbunătăți competențele profesionale și cunoștințele, fie pentru a avansa în cariera profesională, fie pentru a-ți schimba locul de muncă. Vei avea și călătorii de făcut pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale, profesionale sau pentru a-i ajuta pe alții. La sfârșitul săptămânii planifici mai multe lucrări prin casă.

Rac

 Se țes conflicte în umbră dinspre colegii de muncă. Le simți, dar nu le vezi. Știi despre cine sau despre ce este vorba, dar nu poți acționa corect și coerent. Ține cont de simțurile tale și notează chiar într-un jurnal personal informațiile primite pe căi mai puțin convenționale. Vor apărea noutăți financiare dinspre locul de muncă. Sunt șanse să primești bani, bunuri, cadouri, sau diverse favoruri importante. Pe de altă parte, există șanse să cheltuiești mult pe cele necesare traiului cotidian. La finalul săptămânii, se prefigurează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, plus călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse.

Leu

Sunt zile bune pentru a-ți reorienta atenția și eforturile spre tine personal. Îți prinde bine o analiză a situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Concluziile formulate și notate într-un jurnal personal în această săptămână, îți vor fi de folos multă vreme de acum încolo. Sănătatea devine vulnerabilă și chiar poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate. Începând cu 28 ale lunii îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele din mediul profesional. Miercuri și Joi te vei simți mai bine, dar nu forța nota și ocupă-te numai de treburi ușoare. Sunt momente bune pentru a-ți verifica lucrurile personale și a renunța la cele care nu îți mai sunt de folos. Evită schimbările majore în ceea ce privește garderoba sau aspectul personal!

Fecioara

La începutul săptămânii îți sunt favorizate dialogurile și acțiunile comune cu prietenii. Este vorba despre subiecte deja cunoscute sau despre activități plănuite și demarate demult. Unele proiecte profesionale se pot finaliza în mod surprinzător. Fii prudent în relațiile cu femeile de la locul de muncă, deoarece este dificil să ajungi cu ele, la un consens. Pe de altă parte, oboseala și unele afecțiuni mai vechi își vor spune cuvântul. Odihnește-te conștient, evită dialogurile ample și treburile care te solicită mental și fizic mai ales în zilele de miercuri și joi. Fii atent la informațiile obținute pe căi mai puțin convenționale, deoarece îți vor fi de folos în segmentul profesional. Reorganizează-ți mediul domestic, dar și programul cotidian.

Balanța

Săptămâna începe în forță, deoarece vei fi solicitat mult în mediul profesional. Șefii, colegii, autoritățile te vor provoca în fel și chip. Vei fi nevoit să dai explicații referitoare la modul în care îți desfășori activitatea profesională. Sunt posibile neînțelegeri, pentru că emotivitatea este accentuată. Alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, deoarece, unii chiar te vor urmări atent și te vor sancționa pe bună dreptate. Remarcante sunt în această săptămână și dialogurile cu prietenii. Poate intra în discuție și implicarea în proiecte sau activități comune cu prietenii. A doua parte a săptămânii va accentua oboseala și unele afecțiuni mai vechi sau mai noi. Odihnește-te, revizuiește-ți situațiile și relațiile în care ești implicat, apoi decide în consecință.

Scorpion

Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate îți vor da mult de gândit în primele zile ale săptămânii. Temele principale vor fi legate de bani și bunuri comune, moșteniri sau partaje. Fii prudent, deoarece unii chiar depun eforturi serioase să profite de pe urma ta. Intră în discuțiile materiale și financiare, relațiile cu copiii, cu femeile, dar și cele cu partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate, astfel că evită luarea deciziilor ce privesc investițiile sau a ajuta pe cineva. În plan profesional ești solicitat de către șefi și colegi. Imagina ta publică sau locul în cadrul unui colectiv de muncă pot avea de suferit mai ales pe 29 Mai. 

Săgetător

Este rost de cheltuieli în primele zile ale săptămânii. Trebuie să achiți urgent facturi, taxe, să relaționezi cu instituții financiare, dar să și pui la punct un plan de investiții cu membrii familiei sau colaboratorii. Sunt posibile pierderi materiale și financiare, de aceea fii prudent și rezumă-te  la prioritățile de moment. Se pot modifica termenii și condițiile unor colaborări, iar în consecință se vor modifica și veniturile sau favorurile obținute în urma eforturilor depuse în desfășurarea acțiunilor comune cu alții. Te poți implica în diverse forme de instruire, având succes acum, cele desfășurate în mediul online. Rezervă momente și pentru a lectura o carte bună, a viziona un film de top sau pentru a schimba impresii filozofice cu cineva drag. În weekend, activitatea de bază va fi socializarea prin diverse forme.

Capricorn

Este important să începi săptămâna ocupându-te în mod special de relațiile parteneriale. Deocamdată, sunt zile defavorabile pentru negocieri, vânzări, achiziționări de bunuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu persoanele aflate departe de granițele țării. Dialoguri importante, dezbateri pe teme personale și profesionale, implicare în studii, cercetări, documentare, fie pentru a ajuta pe cineva, fie pentru a-ți îmbogăți tu palmaresul educațional. Rezervă momente pentru plimbări în aer liber, dar și pentru activități culturale.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii te predispun la multă muncă la serviciu, dar și acasă în mediul personal ai de rezolvat treburi restante. Alege prioritățile și dacă se poate, activitățile ușoare, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te corespunzător și ține cont de sfaturile specialiștilor în sănătate. Se preconizează multe dialoguri profesionale, atât cu partenerii de lucru, cât și cu subalternii. Ai forță în cuvinte, ideile tale sunt apreciate de ceilalți, iar dacă totuși, unii îți pun bețe în roate, treci peste cu eleganță și inteligență. Relația cu partenerul de viață poate lua turnuri neașteptate, datorită copiilor sau datorită unor aspecte emoționale, sentimentale rămase nelămurite sau neacceptate. Vor interveni și tot felul de cheltuieli, plus discuții pe teme financiare și patrimoniale cu ceilalți.

Pești

În relațiile sentimentale se ivesc controverse în această săptămână. Cei dragi îți pot reproșa faptul că ești prea introvertit și prea puțin sau deloc te interesează soarta lor. Fii alături de cei dragi, pentru că și aceștia la rândul lor îți vor oferi sprijin și afecțiune în mod necondiționat. Ar fi bine să te ocupi și de un hobby sau de activități sportive ușoare. Foarte mult de lucru se prefigurează în a doua parte a săptămânii, fiind posibile neînțelegeri în relațiile colegiale. Fii prudent, programează-și treburile cu atenție și ai încredere că vei duce totul la bun sfârșit. Sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni ce trebuie luate în serios pe termen lung. La finalul săptămânii, relațiile parteneriale te vor solicita din plin.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64610934257507