Decembrie 18, 2020
HOROSCOP de Crăciun şi Revelion 2020-2021
Finalul de an este aproape aici, iar magia și emoția sărbătorilor de iarnă ne-a cuprins deja. Îți propunem să descoperi ce îți rezervă astrele în această perioadă mult așteptată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

BERBEC 

Finalul de an se anunță plin de emoții și experiențe frumoase pentru nativii Berbec. Chiar dacă unii dintre aceștia pot genera câteva discuții în contradictoriu, în special prin sinceritatea lor neîmblânzită, totuși atmosfera generală se menține una frumoasă și romantică. Este posibil ca nativii să înceapă deja planurile pentru noul an, în special în sfera financiară. Așadar, în ciuda cheltuielilor realizate de sărbători, aceștia reușesc să păstreze portofelul plin și să realizeze noi direcții de investiții pentru 2021.

TAUR 

Nativii Taur implicați într-o relație de cuplu au nevoie să se concentreze pe aspectele frumoase ale relației și să renunțe la reproșuri, dacă doresc să se bucure de o atmosferă armonioasă de sărbători. Cei singuri vor medita la anii precedenți și își vor face câteva gânduri privind anul 2021, identificând cele mai importante aspecte pe care ar vrea să le atingă în anul următor. Plănuiesc viitorul apropiat și își regăsesc echilibrul interior.

GEMENI 

Nativii Gemeni se pot confrunta cu mici probleme financiare și totodată cu un volum mare de muncă tocmai acum, la final de an. Vor încerca să își încheie socotelile pentru anul 2020, astfel încât să pășească în noul an cu proiectele încheiate. În dragoste pot avea parte de bucurii și de decepții, în funcție de harta astrală personală a fiecăruia. Este important să fie responsabili în relație și să evite reacțiile impusive.

RAC 

Nativii Rac se bucură de sărbători în armonie alături de cei dragi, presărate cu romantism și chiar cu pași importanți în relația de cuplu, cum ar fi cererea în căsătorie sau decizia de a avea un copil. Sunt momente foarte frumoase pentru viața intimă a nativilor Rac.  Cei singuri au ocazia să înceapă o relație profundă cu o persoană din anturaj. Este posibil ca acea persoană să le fi stat de multă vreme în preajma și abia acum să observe relația valoroasă pe care o pot crea împreună. Financiar Racii nu stau rău, însă este loc și de mai bine. Plănuiesc deja, în zilele libere, investițiile și direcțiile în carieră pentru anul 2021, își evaluează bugetele anuale în raport cu lista de priorități și deja trag concluzii importante pentru ceea ce va urma în 2021. Astrele le aduc noroc și îi susțin în carieră, oferindu-le oportunități de dezvoltare și profit la tot pasul.

LEU 

Este vremea împăcării și a iertării, a iubirii și a dăruirii. Nativii Leu sunt cu adevărat învăluiți de spiritul Crăciunului, organizează mici surprize pentru cei dragi, sunt romantici și binedispuși. Nativii singuri vor căuta căldura familiei, iar cei implicați deja într-o relație vor lăsa grijile și problemele la o parte și se vor bucura de timpul petrecut alături de partenerul de viață. Finanțele nu sunt un subiect forte, însă Leii nu vor fi interesați de aspectul financiar în această perioadă. Consideră că se află în concediu pentru a se bucura de cât mai multe clipe frumoase.

FECIOARĂ

Dacă în plan financiar nativii Fecioară nu simt greutățile, în viața personală însă lucrurile sunt mai tensionate. Este recomandat ca în perioada sărbătorilor nativii Fecioară să lase de-o parte reproșurile și spiritul critic, pentru a nu genera tensiuni în cuplu sau familie. O atitudine pozitivă îi poate scăpa de multe neplăceri. 

BALANŢĂ 

Deși anul pare să se încheie, proiectele și oportunitățile financiare continuă să vină cu ritm alert, așadar este posibil ca nativii să lucreze o parte din timpul pe care l-au alocat concediului. Viața sentimentală este plină de peripeții și experiențe frumoase, de romatism și emoții puternice, astfel că se vor bucura alături de persoana iubita de momente frumoase în cadrul sărbătorilor de iarnă. Cei singuri vor avea aproape prietenii și familia, alături de care vor găsi posibilități de a pretrece momente de neuitat chiar și în vremuri de pandemie. 

SCORPION 

Nativii Scorpion se bucură de iubire în această perioadă. Cei singuri au șansa să întâlnească o persoană cu adevărat specială pentu ei, iar cei implicați deja într-o relație se bucură de timpul petrecut alături de persoana iubită. Sunt romantici, veseli și cuceritori, așadar viața sentimentală a nativilor Scorpion va fi cu siguranță demnă de un roman de dragoste. În plan financiar au avut unele probleme, însă și-au organizat bugetele suficient de bine petru a ieși din orice impas.

SĂGETĂTOR

Se recomandă prudență în privința cumpărăturilor, căci este posibil să achiziționați multe produse care vă încânta, însă care nu vă sunt cu adevărat de folos. Sărbătorile de iarnă le veți petrece în familie alături de cei dragi sau de persoana iubită. Armonia este cuvântul care descrie cel mai bine această perioadă pentru voi. 

CAPRICORN

Crăciunul îi prinde pe nativi în mijlocul activităților. Încă mai au proiecte de terminat și vor să încheie anul cu totul în ordine, astfel încât să se bucure de concediul alături de cei dragi fără a mai avea vreo grijă legată de serviciu. Alături de cei dragi își găsesc liniștea și fericirea, așadar această perioadă a sărbătorilor de iarnă va fi una minunată pentru acești nativi.

VĂRSĂTOR 

Deși vor avea impulsul de a cheltui în exces, de data aceasta Vărsătorii vor reuși să rămână cumpătați și să nu cheltuiască pe lucruri inutile. În plan amoros, viața sentimentală va fi dulce ca mierea. Romantismul, calmul și buna comunicare sunt ingredientele de bază ale unei relații de cuplu reușite. Cei singuri vor petrece alături de familie, unde se vor simți fericiți și se vor relaxa cu adevărat după un an atât de tulburător.

PEŞTI 

Sărbătorile de iarnă vin cu evenimente nemaitrăite până acum, cu povești de neuitat și momente ivite din dragoste și prietenie adevărată. Nativii vor petrece sărbătorile în armonie alături de cei pe care îi iubesc cu adevărat și în preajma cărora se simt iubiți. Financiar nu se pot lăuda cu reușite foarte mari, însă nu sunt nici cu mari găuri în buget la finalul acestui an în care nativii au înfruntat tot felul de blocaje.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.591477394104