Iulie 15, 2020
Harrison Ford și Calista Flockhart au dezvăluit secretul celor 20 de ani de iubire
Calista Flockhart și Harrison Ford formează unul dintre cuplurile de aur de la Hollywood. Cei doi actori au reușit să mențină o relație fericită de aproximativ două decenii și au dezvăluit secretul succesului când vine vorba de dragoste și căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ford și Flockhart s-au cunoscut la Globurile de Aur din 2002. Actorii au simțit imediat chimia și nu a trecut mult timp până au început să fie surprinși de angajații publicațiilor mondene la întâlniri.

La începutul relației, Harrison și Calista au luptat pentru a-și a menține relația ferită de presă deoarece divorțul lui Ford nu se finalizase. Cu toate acestea, cu prima ocazie ivită, actorul a fost mult mai încântat să admită că o iubește, în cele din urmă căsătorindu-se cu ea în 2010.

Când fanii i-au întrebat pe cei doi cum au reușit să rămână împreună atât de mult timp, actrița din Ally McBeal a mărturisit că umorul este cel mai important element în mariajul lor: „Harrison și eu râdem mult, iar umorul este totul pentru mine.”

Mai mult decât atât, cei doi au dat dovadă de un devotament extraordinar în cei peste 20 de ani de relație, rămânând unul alături de celălalt indiferent de provocări.

De exemplu, în 2015, Ford a fost implicat într-un accident de avion aproape fatal. Atunci, Flockhart l-a susținut enorm în recuperare. „Calista venea la spital devreme în fiecare dimineață și se întorcea acasă târziu, în fiecare seară. Era mereu acolo”, spunea o sursă pentru People.

În ciuda fricii, actrița a înțeles pasiunea soțului său pentru aviație.

"Soția mea, care este o doamnă minunată, înțelege ce înseamnă pentru mine și zboară cu mine chiar și astăzi", a spus Ford după accident, potrivit People.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4051694869995