Octombrie 01, 2020
Hanorac de la The Motans, la pachet cu noua piesă
Denis Roabeș, solistul de la The Motans a lansat zilele trecute o piesa nouă. Cei care au reușit să vadă videoclipul au sesizat că interpretul a purtat la filmări un hanorac, pe care a fost inscripționat prefixul țării noastre “+373”. Vestea bună e că piesa vestimentară poate fi purtată de oricine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Echipa The Motans a pregătit un stoc limitat cu asemenea hanorac unisex. Interpreta Dara a reușit deja să intre în posesia unuia. 
 

De fapt, mesajul are o simbolistică aparte și o legătura directă cu mesajul ultimei sale piese "Cel din oglindă". Versurile descriu, oarecum, etapele prin care a trecut interpretul până să cunoască succesul.

Interpretul moldovean ne transmite că pentru a-și realiza milioanele de planuri și-a exploatat potențialul, că a muncit enorm "în tura de noapte" pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Astfel, demontează suspiciunile celor care ar spune cu ușurință că a servit succesul propus pe tavă. De asemenea, sugerează că a luptat onest pentru realizarea viselor și are ambiție suficientă pentru a continua în aceeași manieră. 

"Cel din oglindă" ar însemna reflexia propriei persoane, ceea ce sugerează că doar el știe și înțelege perfect tot ce i s-a întâmplat în viață. 

Piesa a adunat în prima zi de la lansate un sfert de milion de vizualizări pe YouTube. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0400764942169