Mai 23, 2023
Gina Pistol și Smiley, locație de vis pentru nuntă. Cum arată locul ales pentru marele eveniment
Cu puțin timp în urmă, Gina Pistol și Smiley au dat vestea cea mare - vor păși împreună la altar după o relație de 6 ani și un copil împreună. La scurt timp au început și pregătirile pentru marele eveniment și, deși au fost destul de discreți în ceea ce privește organizarea, recent s-a aflat ce locație au ales pentru ziua lor specială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce au dat vestea cea mare într-un mod inedit, cu o filmare făcută în curtea casei lor, unde au vorbit despre nuntă și cererea în căsătorie, Gina și Smiley au început deja pregătirile de nuntă. Rochiile de mireasa și costumul sunt gata, la fel și verighetele personalizate, după cum a povestit Gina pe rețelele sociale. Doar locația a rămas secretă, însă nu pentru mult timp, scrie perfecte.ro

Potrivit Cancan.ro, nunta dintre cei doi va avea loc la Palatul Snagov și va fi o ceremonie ca în povești, organizata după placul Ginei, cu aranjamente florale alese de fosta prezentoare TV, împreună cu organizatorul de evenimente ales.

Ce poartă Gina Pistol și Smiley la nunta de luna aceasta: "El trebuie să  pună în evidență mireasa". Vor fi asortați și relaxați

"Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul", au dezvăluit surse implicate în organizarea nuntii, pentru Cancan.ro.

În ceea ce privește meniul pentru nuntă, Gina și Smiley au ales să îmbine bucatele tradiționale cu fine diningul, pentru a păstra tradiția și a oferi invitaților o experiență plăcută. Bineînțeles, de la nunta lor nu vor lipsi sarmalele, după cum a declarat Smiley în cadrul emisiunii La Măruță".

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala Românii au Talent, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?’‘, a spus Smiley.

Kiss FM - Smiley și Gina Pistol anunță că se căsătoresc

Un alt detaliu legat de nunta celor doi este faptul că Gina a ales să nu includă obiceiul furatului miresei, dezvăluind că își dorește să fie cât mai prezentă la petrecerea organizată:

„O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata. O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez „Se mărită Gină mea. Noi nu suntem pe tradițional. Nu (se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau", a mărturisit Gina Pistol.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3930823802948