Martie 29, 2023
Georgina Rodriguez, criticată dur pe internet. Fanii au reacționat la fotografia cu fiul cel mic al vedetei
Georgina Rodriguez este una dintre cele mai apreciate iubite de fotbaliști din întreaga lume. Alături de Cristiano Ronaldo, dar și de cei cinci copii pe care îi au împreună, aceasta trăiește viața la care a visat. Vedeta este foarte activă rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi. Așa a făcut și de această dată când, pe pagina personală de Instagram, modelul internațional a postat o fotografie cu doi dintre copiii săi. Chiar dacă a avut mii de aprecieri, fotografia a stârnit foarte multe critici la adresa partenerei lui Cristiano Ronaldo. De ce a fost Georgina Rodriguez criticată de fani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu puțin timp, pe pagina persoanală de Instagram a Georginei Rodriguez au apărut mai multe reacții dure la adresa ei, după ultima fotografie pe care aceasta a postat-o, scrie spynews.ro

De foarte multe ori modelul internațional se întâmplă să aibă parte și de critici. Nu cu foarte mult timp în urmă, partenera lui Cristiano Ronaldo a publicat o nouă imagine cu fiul ei, Matteo, pe pagina personală de Instagram. Astfel, această fotografie a stârnit mai multe critici în rândul celor ce o urmăresc.

Fanii au reacționat la fotografia cu fiul cel mic al vedetei, Matteo

După ce Georgina Rodriguez a publicat fotografia în care apare fiul cel mic, Matteo, urmăritorii au venit cu mai multe reacții după ce au văzut că băiețelul are un cercel în urechea stângă, ținând cont de vârsta fragedă pe care acesta o are.

Nici măcar nu-l lasă să fie copil și deja îi pun cercei”, „La acea vârstă, un copil nu decide dacă vrea sau nu să poarte cercei”, „Este necesar să ne arătăm bogăția punându-i cercei unui copil de cinci ani?”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la fotografia Georginei Rodriguez.

Georgina Rodríguez publicó adorable foto de sus hijos en medio de rumores  de crisis con Cristiano Ronaldo - América Noticias

Georgina Rodriguez s-a mutat în Arabia Saudită cu familia

După ce Cristiano Ronaldo a fost preluat de Al-Nassr, echipa de fotbal din Arabia Saudită, partenera sa Georgina Rodriguez, și cei cinci copii au fost nevoiți să îl urmeze. Însă, în țara saudă, aceștia au fost nevoiți să urmeze un set de reguli stricte.

Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.”, scrie presa internațională.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73291897773743