Septembrie 16, 2022
Fuego dezvăluie secretul care l-a ajutat să slăbească: «În fiecare dimineață...»
Fuego a vorbit despre ritualul matinal care l-a ajutat să-și transforme silueta și să se simtă mult mai bine. Cântărețul susține că în fiecare dimineață are un mic dejun special, care îi ține de foame până la ora prânzului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă a recunoscut că s-a luptat de-a lungul vremii cu kilogramele în plus. Recent Fuego a afișat o siluetă mult mai zveltă, iar fanii săi s-au întrebat oare ce a făcut artistul de a reușit să slăbească. 

Fuego a mărturisit că ceea ce l-a ajutat foarte mult a fost apa de izvor, pe care o bea în fiecare dimineață pe stomacul gol, urmată de un mic dejun delicios și plin de nutrienți. De asemenea, un loc important îl ocupă și disciplina alimentară, artistul evitând pe cât posibil pâinea și făinoasele care îngrașă. 

Fuego

“Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa naturală, dacă se poate de izvor. După care mănânc cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mănânc cerealele cu lapte de ovăz, care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține cinci ore.

Eu am avut 115 kilograme acum un an și jumătate. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai multe produse bio. Am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat'', a mărturisit Fuego la Antena Stars

Fuego

Fuego sursa foto TVR

Fuego

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0437541007996