Ianuarie 27, 2021
Florin Piersic nu își sărbătorește ziua de naștere. ”E prea multă tristețe”
Marele actor român, Florin Piersic, împlinește astăzi 85 de ani. Dacă în anii precedenți era sărbătorit ca un rege, la această aniversare nu vor mai răsuna ropote de aplauze și nici nu va primi o mare de flori. ”Mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbători”, a transmis reputatul artist într-o scrisoare dedicată admiratorilor săi și postată pe Facebook.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ați sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toata iubirea voastra, cu recunostință.

În teatru, indiferent ce se întâmplă in viața actorilor de pe scenă, se spune: ”Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colțul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta.

Și acum vine marele ”Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viață și moarte, din acelasi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbători.

Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin. Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteapta lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită.

VĂ ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune!

Vă pup cu dragoste!”, a scris marel actor pe Facebook.  

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936 la Cluj și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1957. Actorul a interpretat zeci de roluri de-a lungul carierei sale și are peste 50 de producții cinematografice în care a jucat, printre care comedii, drame, tragedii, filme istorice sau cu haiduci. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66206836700439