Aprilie 14, 2021
Fiica Madonnei nu renunţă la părul de la subraţ. Ține prea mult la naturalețea ei
Imagine rară, în care apare Madonna, alături de fiica sa. Ipostaza în care apar cele două nu e una tocmai încântătoare și generează mai degrabă reacții negative, mai ales în ceea ce o privește pe Lourdes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra se pare că nu are nicio problemă cu părul la subbraț. Pe lângă faptul că nu și-l epilează, îl și lasă la vedere, purtând rochii, bluze sau topuri fără mâneci. Nici mama ei celebră nu pare a fi deranjată de acest fapt. Regina muzicii pop apreciază sufletul copilului său și nu detaliile mici. 

Cântăreaţa a repostat fotografia în care apare alături de fiica sa, îmbrățișând-o călduros. De asemenea, Madonna a scris şi câteva rânduri pe Instagram: ”Inima ta emană frânturi care parcă plutesc în jurul tău.” Şi hashtag: #lola. 

Poza aceasta a fost virală de prima dată, iar internauţii au scris mii de comentarii legate de faptul că Lourdes, fiica Madonnei, poartă păr la subraţ. Societatea modernă a pus la dispoziţia femeilor nenumărate căi de a scăpa de părul inestetic, care poate aduce reale prejudicii mai ales pe timp de vară, când transpiraţia este la ordinea zilei. Cu toate astea, Madonna şi Lourdes vor să imprime o imagine a toleranţei şi a acceptării, scrie okmagazine.ro. 

Cântăreaţa nu postează poze des cu fiica sa cea mare. Lourdes Leon este primul copil, rezultat din căsătoria cu Carlos Leon. Diva mai are încă cinci copii.

Lourdes adoră totuşi să şocheze şi să iasă din cutumele sociale. În decembrie 2019 a făcut valuri simulând o orgie la Art Basel în Miami Beach, Florida. De atunci, tot se afişează fără probleme, golaşă, călcând oarecum pe urmele mamei în ceea ce priveşte dezinhibiţia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.400664806366