August 31, 2021
Fiica cea mare a Monicăi Bellucci aproape c-o întrece în frumuseţe pe mama ei
Te uiţi la ea şi o vezi pe mama ei în tinereţe. Este vorba despre Deva Cassel, fiica celebrei actriţa Monica Bellucci şi a fostului ei soţ, Vincent Cassel. Frumoasa adolescentă de 16 ani este deja una dintre muzele brandului D&G, aşa cum a fost şi faimoasa sa mamă, dovadă fiind numeroasele ei apariţii în prezentările de modă sau în şedinţele foto ale casei, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vara aceasta, tânăra care este ambassador Dolce & Gabbana şi imaginea noului parfum al brandului, Dolce Rose, a fost surprinsă pe străzile din Portofino în timp ce filma pentru o nouă reclamă, îmbrăcată într-o superbă rochie cu imprimeu cu flori de liliac.

În unele cadre, Deva apare într-o maşină decapotabilă retro, chipul ei frumos fiind intens machiat şi înconjurat de un păr lung, în bucle, care o face să arate ca o păpuşă.

Deva mai are o soră mai mică, Leonie, în vârstă de 11 ani, provenită tot din mariajul Monicăi cu Vincent Cassel, între anii 1999 şi 2013. Rămâne de văzut dacă şi mezina familiei va merge pe urmele surorii sale mai mari, cu o carieră în modeling. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77880668640137