Ianuarie 21, 2021
Femeile care au adus STILUL la Casa Albă
Primele Doamne au fost cele care au a dus stilul al Casa Albă, iar fiecare dintre cele care au avut prvilegiul să fie la brațul președintelui Statelor Unite, ne-au oferit, câte patru ani de lecții de fashion. Michelle Obama a avut mai mult timp pentru a ne demonstra abilitățile stilistice. Așa că în cei opt ani cât s-a aflat la Casa Albă a diversificat cât s-a putut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jackie Kennedy a dat tonul

A fost femeia care a revoluţionat termenul de şic la Casa Albă. La ceremonia de pe 20 ianuarie 1961, aceasta a strălucit alături de soţul ei, John F. Kennedy, iar ţinuta ei a fost pur şi simplu perfectă: o haină într-o nuanţă plăcută de bleu, completată de o pălărie în formă de ou, creată de Halston, mănuşi albe lungi şi manşon din blană. La capitolul vestimentar, Jackie nu şi-a mai găsit rivală până la...

Melania Trump i-a călcat cu brio pe urme

Sărim atâţia ani cu un scop. Se pare că, în 2017, la învestirea soţului ei în cea mai înaltă funcţie din stat, Melania i-a adus un omagiu chiar lui Jackie Kennedy cu ţinuta aleasă de ea. O haină Ralph Lauren bleu pudrat, cu o formă a mânecilor asemănătoare cu cea a lui Jackie, mănuşi lungi şi o pereche de pantofi din piele întoarsă, în acelaşi ton. O Melania care a făcut o declaraţie retro-şic la cea mai controversată depunere de jurământ pe care a avăzut-o Casa Albă.

Michelle Obama a adus o schimbare

Considerată una dintre Primele Doamne cu cel mai diversificat stil, Michelle a surprins şi la ceremonia din 2009 de învestire a soţului ei, Barack Obama, purtând un costum într-o nuanţă de galben şters, cu paiete, creaţie de designerului de origine cubaneză Isabel Toledo. Michelle a completat cu o pereche de mănuşi şi pantofi în tonuri diferite de verde.

Tot Michelle Obama, mult mai îndrăzneaţă

La cea de-a doua învestire a soţului ei, în 2013, Michelle a îndrăznit şi mai mult, ţinuta ei aducând un suflu modern la Casa Albă. Prima Doamnă a purtat o rochie-palton într-o nuanţă de albastru închis, cu un print inspirat dintr-o cravată bărbătească, şi o pereche surprinzătoare de cizme mulate de la J.Crew.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9693009853363