Septembrie 29, 2020
Fantezii erotice nerecunoscute. La ce visează femeile şi bărbaţii
Există milioane de fantezii sexuale, însă patru dintre ele sunt cele mai comune. Unii sunt mai introvertiţi şi nu le recunosc, dar sigur au în minte, cel puţin, unul dintre aceste scenarii erotice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

SEXUL ÎN TREI 

Înainte de a te pune pe fapte, fii sigură că vei purta o discuţie detaliată atât cu partenerul, cât şi cu cea de-a treia persoană, iar dacă doriţi să experimentaţi acest lucru, este foarte important să discutaţi care este nivelul de confort în care vă aflaţi cu această idee şi care sunt limitele impuse. Până la urmă, un cuplu ar trebui să-şi creeze propriile reguli în jurul acestei experienţe. De exemplu, fără penetrări, fără sărutări sau pur şi simplu, cea de-a treia persoană nu poate rămâne peste noapte. 

ROLE PLAY 

Cel mai important lucru atunci când alegi să explorezi această fantezie este să extinzi acea arie a încrederii şi a comunicării, dar mai ales să stabiliţi cine ce rol primeşte şi dacă vă simţiţi în regulă cu asta. Bineînţeles, această fantezie permite folosirea jucăriilor sexuale câtă vreme partenerul este de acord cu acest lucru. 

SEXUL ÎN PUBLIC 

Un lucru este sigur: este ilegal să faci sex în public. Şi tot ce este interzis este tentant. Fă-o pe propriul risc şi cât mai departe de ochii lumii. Dacă vrei să practici sexul în public, atunci poţi alege să pleci într-o excursie cu cortul unde poţi experimenta această fantezie cât de mult doreşti şi, pe lângă asta, o poţi face fără să te rişti prea mult.

ROMANTIC

În general, femeilor le plac lucrurile deja aranjate care să le exploateze senzualitatea emoţional şi intelectual înainte de a-şi pierde controlul şi să devină un obiect al partenerului. Pentru a face acest lucru, trebuie ca totul să fie plin de senzualitate aşa că, spune-i partenerului că vrei să luaţi lucrurile mult mai uşor data viitoare când veţi face sex. Petreceţi mai mult timp cunoscându-vă corpurile, jucându-vă, iar în felul acesta veţi obţine amândoi mai multă plăcere şi un orgasm pe cinste.

Concluzia: 

Indiferent de fantezia pe care doreşti să o încerci, să o explorezi, trebuie să fii foarte deschisă şi onestă în faţa partenerului. Şi, pentru a-i oferi confortul de  care are nevoie, discută despre fanteziile pe care le are şi poate, invitându-l la o astfel de discuţie, veţi putea ajunge într-un punct comun. Probabil vei fi surprinsă cât de similare sunt fanteziile voastre.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76284289360046