Octombrie 25, 2021
Extensiile pentru sprâncene, noua tehnică revoluționară în materie de beaty
Uită de creioane, șabloane, ba chiar și de „microblading”. O nouă tehnică e pe cale să revoluționeze micul univers al sprâncenelor - extensiile. Nu, nu e o confuzie cu genele. E vorba exact de sprâncene.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Extensiile pentru sprâncene sunt exact aceleași lucru cu extensiile pentru gene. Mai exact, în intervalul celor 90 de minute alocate în medie unei ședințe, un specialist va lipi firele de păr de aceeași culoare cu ale tale și de lungimi diferite (între 4 și 8 mm) – pe firele naturale de păr din sprâncene, iar dacă este necesar – adică sprâncenele sunt rare ori inexistente, extensiile pot fi atașate și de piele.

Cu bune și cu rele

Avantajul major al acestei proceduri este, categoric, aspectul natural al sprâncenelor. De multe ori, din dorința de a corecta această trăsătură facială extrem de importantă, femeile ajung să-și transforme sprâncenele (frecvent, chiar cu ajutorul unui „specialist”) în punctul de atracție al feței, și nu în sensul bun. Fie că e vorba de umplerea unor goluri, corectarea formei sau situația în care lipsesc cu desăvârșire, o pereche de sprâncene de la care nu-ți poți lua ochii din cauza unei execuții… să zicem „nepotrivite” îți pot compromite look-ul.

Din fericire, sprâncenele pot deveni vedetele chipului tău și în alt mod, cu ajutorul extensiilor (cu condiția, desigur, să aibă forma corectă, adaptată feței tale). Iar în unele cazuri, tehnica poate fi folosită și pentru a umple golurile de pe frunte, în cazul în care se dorește remodelarea liniei părului.

Singura problemă: rezultatul nu e de durată, ba chiar rezistă mai puțin prin comparație cu extensiile pentru gene, din cauza ratei mai mare de cădere a sprâncenelor.  Media este de două săptămâni , după care vor fi necesare completări, iar în cazul extensiilor aplicate direct pe piele, efectul poate dispărea chiar mai curând deoarece este folosit un adeziv delicat care se dizolvă într-un ritm mai rapid. 

Eligibilitate

Specificul pielii tale este un factor decisiv în ceea ce privește recomandarea de a apela la acest serviciu. Dacă în cazul genelor nu are importanță ce fel de piele ai, tenul gras poate constitui o provocare pentru sprâncenele „false”, deoarece sebumul poate afecta rezistența adezivului. Prin urmare, indiferent care este motivul pentru care apelezi la o astfel de procedură, este foarte important să ai așteptări realiste (și anume, că firele de păr nu vor dura pentru totdeauna, iar completările sunt necesare atunci când se lucrează cu extensii).

Întreținere atentă

Pentru a vă asigura că extensiile pentru sprâncene arată perfect între completări, trebuie să ai mare grijă de ele – iar asta nu e o corvoadă, cum ai putea crede, ci o reală plăcere. În primul rând, trebuie să le păstrezi absolut uscate timp de 24-48 de ore după prima aplicare, pentru a te asigura că lipiciul se usucă complet, și să fii extrem de precaută atunci când îți speli fața și/sau te machiezi.

Demachiantele, serumurile și alte produse pe bază de ulei sunt incompatibile cu extensiile, exact ca în cazul extensiilor pentru geme, deoarece adezivul se poate descompune, iar firele vor cădea prematur. Totodată, ar fi bine să eviți produsele de machiaj waterproof în zona sprâncenelor, deoarece îndepărtarea lor poate afecta și extensiile de sprâncene. Și nu, nu te poți alătura trendului #SoapBrows dacă porți extensii de sprâncene!

ÎNCĂ CEVA

Cât costă extensiile pentru sprâncene? Mai puțin decât cele pentru gene (în jur de 250 lei/ședința), însă retușurile mult mai dese înseamnă și costuri mai mari. Dar dacă nu există probleme majore, poți apela la acest serviciu fie și numai pentru ocazii speciale.

Editorul COSMO, Grace Buddemeyer a încercat extensiile pentru gene. „Nu mi-a venit să cred când am văzut rezultatul: sprâncenele mele erau dese și definite și… chiar păreau că sunt ale mele! În final, sigur, au căzut toate extensiile — însă atât de subtil și treptat încât sprâncenele nu au arătat ciudat sau cu goluri.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5459322929382