Aprilie 17, 2018
Eva Longoria a primit o stea pe aleea Walk of Fame! Vezi cum au felicitat-o prietenii
"Nevasta disperată" care se află acum în ultimul trimestru al sarcinii, a primit o stea pe renumita alee "Walk of Fame" din Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta în vârstă de 43 de ani a primit, luni seara, o stea pe celebra alee de la Hollywood, Walk of Fame. Însărcinată în ultima lună, actrița a fost extrem de fericită obținând acest cadou inedit. Vedeta a declarat că acestă stea este o victorie pentru toată comunitatea latino. Acest premiu, Eva l-a primit fiind însoțită de soțul său, José Baston, care a fost președintele postului de televisiune Televisa. La acest eveniment important din viața actriței, ea a purtat o rochie mulată de culoarea neagră, care i-a scos în evidență burtica.

 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva Longoria și José Baston

 

 

La eveniment au fost prezenți, de asemenea,  prietenii actriței, precum Victoria Beckham, Ricky Martin, Reese Witherspoon, și colega ei din filmul "Neveste disperate", Felicity Huffman, care a interpretat rolul lui Linette Scavo. 

 

Felicity Huffman, Eva Longoria și Ricky Martin

 

Eva Longoria și Reese Witherspoon

 

Eva Longoria și Melanie Griffith

 

 

Eva Longoria și Rocky Martin

 

Eva Longoria și Victoria Beckham

 

Amintim că, Eva Longoria a devenit celebră în timpul când se filma în serialul care a prins la public, Neveste disperate, în care a interpretat rolul lui Gabriellei Solis, latino-americană sexy şi temperamentală. Pentru rolul din acest serial, vedeta a fost nominalizată la Globurile de Aur.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0515398979187