Octombrie 22, 2020
Enrique Iglesias, cel mai bun cântăreț latino al tuturor timpurilor
Enrique Iglesias, 45 de ani, este cel mai bun cântăreț latino al tuturor timpurilor. Fiul legendarului Julio Iglesias a fost premiat ieri în cadrul galei Billboard Latino Awards, desfășurată în condiții de pandemie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

El a vândut peste 180 de milioane de înregistrări și are o avere de 100 de milioane de dolari. Secțiunea Billboard ”Greatest All Time Latin Artists” jurizează toate hiturile latino din top începând cu data de 4 octombrie 1986 și până în prezent. Sunt luate în considerare și piesele care au intrat în clasamentul Billboard Hot Latin Songs, începând din 10 iulie 1993. 

Fiul lui Julio Iglesias, Enrique a stabilit un record Billboard încă de la prima intrare în clasament cu piesa ”Si Tu Te Vas”. Asta se întâmpla acum 25 de ani, la data de 14 octombrie 1995. Piesa a intrat în Hot Latin Songs și a stat timp de opt săptămâni devenind lider absolut de 27 de ori. Enrique a stat în topuri cu piesele lui timp de 189 de săptămâni. A fost unul dintre cei mai prolifici artiști din segmentul latino având 43 de piese în Hot Latin Songs, dintre care 39 intrând în top 10. L-a depășit pe Luis Miguel, care se situează pe locul 2 în top, încă de acum câțiva ani și a înregistrat până în prezent 620 de săptămâni cu piese în top 10. 

Pe locurile următoare, în prestigiosul top Billboard al celor mai buni cântăreți latino din istorie se află Selena Quintanilla, decedată în 1995, la 23 de ani, și Marco Antonio Solís, cunoscut românilor pentru cântecul ” Si tu no hubieras ido”, genericul telenovelei ”Salomé”, unul din cele mai ascultate cântece din toate timpurile.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82486605644226