Mai 10, 2023
Emily Ratajkowski, cea mai sexy mămică! În ce ipostază s-a pozat, alături de copilul ei
Emily Ratajkowski (31 de ani) este una dintre cele mai frumoase mămici de la Hollywood! Actrița de origine britanică, despre care se spune că are cei mai frumoși sâni naturali din lume, s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, ținându-l în brațe pe băiețelul ei, Sylvester Apollo Bear (2 ani).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta, care are o avere de 8 milioane de dolari, s-a distrat în Miami zilele trecute. S-a bălăcit în Ocean și a făcut plajă, alături de copilașul ei. Emily a divorțat anul trecut de producătorul de film Sebastian Bear-McClard, după patru ani de mariaj, iar acum este singură și disponibilă – spre fericirea milioanelor de admiratori pe care îi are, scrie click.ro

Emily și fiul ei (Foto: Instagram)

Emily Ratajkowski shows off amazing abs in paisley bikini

„Am venit aici ca să îmi caut soț”  

Duminică, ea a fost printre vedetele care au participat la Grand Prix Formula 1. „Am venit aici ca să îmi caut soț”, a glumit actrița, pe rețelele sociale. Emily Ratajkoski are propriul podcast, intitulat High Low with EmRata și este foarte activă pe Instagram, acolo unde are 30 de milioane de urmăritori.

Acum o lună, bruneta a fost văzută sărutându-se pasional cu artistul britanic Harry Styles,  pe străzile din Tokyo, Japonia. Cu toate acestea, cei doi nu au confirmat niciodată că ar fi împreună. Harry Styles este fostul iubit al actritei Olivia Wilde, care i-a fost bună prietenă lui Emily.

Potrivit Daily Mail, Oliviei nu i-a căzut bine escapada amoroasă a lui Emily și a decis să nu-i mai vorbească fostei sale bune prietene. Conform unei surse apropiate de Wilde, actrița i-ar fi transmis lui Emily Ratajkowski să își vadă de rolul de mamă și să nu se mai cupleze cu primul bărbat care îi iese în cale.

În trecut, focoasa brunetă s-a iubit cu Pete Davidson, DJ-ul Orazio Rispo și au existat zvonuri că ar fi trecut și prin patul lui Brad Pitt.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9088180065155