Decembrie 08, 2022
Dwayne Johnson se îndoapă cu steroizi? Cine îl somează să recunoască
Dwayne „The Rock” Johnson e mult mai solid decât era în urmă cu 20 de ani, când făcea furori în wrestling. Starul filmelor de acțiune este presat să recunoască ceea ce gurile rele vorbesc deja pe la colțuri: că e pe steroizi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dwayne Johnson nu a recunoscut niciodată, fățiș, că folosește steriozi pentru a-și spori masa musculară, dar nici nu a negat vehement. Un comentator al galelor UFC, fost prezentator TV, l-a somat pe actorul de 50 de ani să recunoască ceea ce gurile rele suspectează de ani buni: că se îndoapă cu steriozi anabolizanți.

Joe Rogan a fost categoric în podcastul lui, unde a stabilit că The Rock nu avea cum să aibă atâția mușchi, la 50 de ani, fără substanțe anabolizante.

The Profile Dossier: Dwayne 'The Rock' Johnson, the Most Likable Person In  the World

The Rock ar trebui să lămurească asta acum. Sub nicio formă nu e curat. Nici gând. Atât de mare e The Rock? La 50 de ani? E atât de masiv și atât de diferit față de cum era la 30 de ani”, a afirmat Rogan. 

Provocarea comentatorului UFC vine la doar câteva zile după ce un alt star al WWE, Brian Johnson (poreclit King Liver) a mărturisit că și-a mințit fanii, ani la rând, în legătură cu folosirea steroizilor.

 

El a fost dat în vileag după ce o serie de e-mailuri personale, în care comanda anabolizante, au fost făcute publice. Luptătorul a fost nevoit să recunoască, după ce ani la rând a pozat drept un adversar al produselor de îmbunătățire musculară.

Dwayne Johnson: „I-am încercat. Nu știam ce fac”

Actorul de 50 de ani, fost campion de wrestling, a recunoscut acum mulți ani că a folosit steroizi în tinerețe, pe vremea când juca fotbal în facultate. 

I-am încercat. Eu și prietenii mei am testat, pe când aveam 18-19 ani. Nu știam ce facem”, dezvăluia The Rock în 2009, într-un interviu pentru MTV.

 

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73471522331238