Aprilie 21, 2021
Drama Nataliei Gordienko. ”Cel mai greu moment prin care am trecut”
Pe Natalia Gordienko o știm plină de viață, efervescentă și foarte tonică. Dar dincolo e zâmbetul ei molipsitor se ascunde o dramă, care i-a marcat existența.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu acordat recent pentru revista OK Magazine din România, interpreta a recunoscut că decesul mamei sale este subiectul cel mai dificil pentru ea și, în același timp, peste care a trecut cel mai greu. Avea 18 ani când cea care i-a dat viață a încetat. 

”Pierderea mamei a fost momentul care m-a maturizat: deşi era o pierdere incredibilă, a trebuit să mă ocup de toate detaliile. Dispariţia mamei m-a făcut să văd lumea cu alţi ochi, să devin mai puternică, dar şi cu o mai mare nevoie de a-mi face propria familie”, a mărturisit Natalia pentru okmagazine.ro.

Cea care i-a ținut locul mamei sale a fost bunica, pe care o descrie drept o femeie extraordinară, puternică, modestă și foarte onestă. ”Ea m-a dus la lecţii de dans şi canto de mică, ea m-a stimulat să dau tot ce e mai bun din mine pe scenă. Este o femeie modestă, care a muncit pentru tot ce are, dârză, foarte bine înfiptă cu picioarele pe pământ, însă cu o inimă plină de iubire şi compasiune, care ar ajuta pe toată lumea dacă ar putea”, a mai spus interpreta.

Acum, zilele Nataliei sunt laminate de fiul ei, Christian, în vârstă de trei ani, care, de altfel, este și fanul ei numărul unu. ”Iubeşte dinozaurii şi roboţii iar plăcerea lui dimineaţa este să vină în patul meu să mă trezească, ca să ne jucăm “de-a cortul”. E un copil tare bun, energic, optimist şi pozitiv, ambiţios, nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte. Îmi seamănă mult şi mă bucur că este aşa”, a povestit artista pentru revista de peste Prut.

La cei 33 de ani, Natalia susține că tot ce-ș dorește este să întâlnească bărbatul vieții, cu care să-și întemeieze o familie mare și fericită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63110518455505