Februarie 22, 2021
Doina Chiorescu a fost dusă la altar. Cum a arătat prezentatoarea în rochie de mireasă
Doina Chiorescu a fost dusă la altar. Prezentatoarea s-a cununat în urmă cu aproximativ 10 zile. Ceremonia a fost una discretă, dat fiind condițiile impuse de pandemie. La cât de bine își ține Doina viața personală departe de ochii lumii, nu este exclus că asta a fost o dorință a ei și a soțului său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doina a purtat o rochie creată de Wona Concept albă, lungă, pe corp și cu un șliț adânc în față, care i-a pus în valoare picioarele/. A avut o coafură simplistă și un voal lung. Cât privește accesorizarea, prezentatoarea a ales perle. A fost o mireasă femină, trebuie să recunoaștem. 

Doina Chiorescu și iubitul ei, Victor Sandu, sunt împreună de mai bine de doi ani. De ziua lui, Victor și-a luat soție. ”Urma să mergem la petrecerea de ziua iubitului meu, la o vinărie. Dimineața, cineva din apropiații noștri l-au sunat și i-au zis că are un cadou pentru el - un zbor deasupra Chișinăului și să mergem împreună înainte de petrecere să zburăm. Am urcat în avion și am ajuns intr-o altă locație și acolo a fost cererea în căsătorie. A fost emoționat, frumos, de vis!”, ne-a mărturisit Doina la scurt timp după ce i-a fost pus pe deget inelul de logodnă. 

Echipa AQUARELLE le urează casă de piatră și o viață armonioasă! 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64390587806702