Ianuarie 28, 2021
Din nou femeie măritată! Pamela Anderson s-a căsătorit a șasea oară
Pamela Anderson este, din nou, o femeie măritată. S-a căsătorit pentru a șasea oară. Da, nimic greșit! Evenimentul a avut loc în secret, în Ajunul Crăciunului la locuința ei de pe Insula Vancouver. Despre aceasta a comunicat un reprezentant al Pamelei pentru CNN.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„M-am măritat la proprietatea cumpărată de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat sursa din anturajul Pamelei Anderson. .

Alesul inimii vedetei este chiar bodyguardul ei, Dan Hayhurst, despre care se vehicula anterior că ar fi într-o relație. Au fost doar ei și dragostea lor, fără invitați. 

”Sunt fix acolo unde trebuie să fiu și alături de omul, care îmi demonstrează dragostea adevărată”, a declarat Pamela.

Un apropiat al actriței a declarat pentru CNN că „Pamela este mai fericită decât a fost vreodată și Dan nu ar putea fi mai încântat. S-a însurat cu literalmente fata visurilor lui”.



Vestea vine la mai puțin de un an după ce Anderson s-ar fi căsătorit pentru 12 zile cu mogulul din industria cinematografiei, Jon Peters, informație pe care aceasta a negat-o într-un interviu acordat New York Times.

„Nu am fost măritată. Nu...sunt o romantică. Cred că sunt o țintă ușoară. Și cred că oamenii trăiesc în teamă...Nu știu despre ce a fost aia, dar cred că teama a avut un rol important”, a declarat aceasta.



Anderson a fost căsătorită de două ori cu jucătorul profesionist de poker Rick Solomon, în 2007 și 20013 și s-a măritat de asemenea cu cântărețul american Kid Rock în 2006, divorțând în același an.

Prima sa căsătorie a avut loc în 1995 cu Tommy Lee, toboșarul trupei rock Mötley Crüe, cei doi având împreună doi copii. Cuplul a divorțat în 1998.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76644492149353