Noiembrie 01, 2016
Despre popularitatea Nicoletei, în cel mai sincer interviu cu ea
Nicoleta Nucă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Creștere amețitoare pe scara profesională, hituri care se difuzează la toate posturile de radio din Moldova și România, clipuri care au adunat mii de vizualizări! Nicoleta Nucă într-un an de zile a devenit cea mai populară cântăreață din Moldova. Este vocea noii generații și pur și simplu — cea mai favorită cântăreață. Detalii despre prețul succesuluui, hituri și despre ultima schimbare de imagine radicală, le-am aflat direct de la sursă!

S-a născut pe 26 ianuarie 1994
În 2004 a reprezentat Moldova la concursul Slave Bazar 2015 în Vitebsk
Câștigătoarea concursului Festival delle Arti (2012), The Talent (2013), VarTalent'13, Italia
Cea mai extravagantă participantă și finalista proiectului X Factor România, 2015
Hitul «Nu Sunt» a acumulat 18 552 001 de vizualizări pe YouTube și acest număr continuă să crească


Nicoleta, tu cânți din copilărie, de mică participi la concursuri muzicale, câștigi premii. Numește cel mai important moment din cariera ta.

Cel mai marcant moment a fost desigur când am semnat contractul cu Global Records. După proiectul X Factor România mâ gândeam că cele mai mari emoții și evenimente s-au încheiat cu asta. De fapt, acesta a fost doar începutul. Propunerea pentru parteneriat a fost una neașteptată pentru mine, dar foarte plăcută. Totul a trecut foarte repede și a apărut hitul «Nu Sunt», cu asta, totul a luat o nouă intensitate.

Când ai înțeles că ești populară?

Când a început lumea să-mi ceară autografe și... când au început să mă bârfească. (Râde.) Sincer vorbind, la început îmi făceam griji de asta, mi se părea îngrozitor și necinstit că presa galbenă alcătuiește istorioare absurde și că cineva într-adevăr le crede. Acum le tratez liniștit, fiecare are capul său pe umeri și până la urmă, publicitatea negativă este și ea publicitate. (Zâmbește.)


Care a fost cea mai amuzantă bârfă despre tine?

Că sunt amanta lui Ștefan Bănică! (Râde.) Asta a fost acum cinci ani când am participat în proiectul X Factor România. La un moment dat îmi era chiar amuzant să citesc titluri de genul: «Adevărul despre relația dintre Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică»... Cui nu-i era lene spunea că sunt pe placul lui Ștefan și mă comparau cu fosta lui soție. Iar noi râdeam și iar aflam ceva nou despre noi.

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Noiembrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49051880836487