Iunie 23, 2022
Deși a pierdut lupta cu kilogramele, Mariah Carey nu renunță la ținutele sexy și strâmte
Se iubește cu Brian Tanaka, un bărbat cu 14 ani mai tânăr, și se simte la fel de zglobie ca-n perioada în care era o divă sexy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista de 53 de ani a ieșit în oraș cu iubitul său și cumva pentru a compensa diferența de vârstă, Mariah a optat pentru o ținută de puștoaică. A încălțat și o pereche de pantofi cu tocuri mult prea subțiri pentru greutatea sa, așa încât a avut nevoie de susținerea iubitului mai tot timpul, spre deliciul fotografilor.

Din păcate, nu a fost cea mai fericită combinație pentru ea, mai ales că rochia mult prea strâmtă și prea scurtă i-a evidențiat formele rubensiene, căci diva se confruntă din nou cu un surplus de greutate.

Mariah Carey premiera (2) jpg 

Mariah Carey premiera (5) jpg 

Mariah Carey a fost toată viața o femeie frumoasă și ultracochetă, însă efectul de yo yo al multiplelor diete este vizibil, mai ales după o vârstă.

Artista și iubitul său au vizionat pelicula „Bros”, scrisă de Eichner și Nicholas Stoller. Este primul proiect cinematografic cu o distribuție principală formată numai din persoane LGBTQ, care joacă roluri heterosexuale. O susținătoare a comunității LGBT, Mariah a purtat și o jachetă în culorile curcubeului, din paiete.

Ea și-a salutat fanii din fața Whitby Hotel din New York.

Photo credit: Getty Images 

Photo credit: Getty Images 

Photo credit: Getty Images 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.786322593689