Iunie 29, 2020
Denis Midone, un nou clip cu imagini fierbinți. În video apare o tânără actriță celebră
Denis Midone a lansat un nou single – „Mai știi ” – o piesă cu un sound fresh care are în spate o poveste de dragoste inspirată din realitate. Rolul personajului feminin este jucat de fiica interpretei Victoria Lungu. Tânăra actriță Valeria Lungu, fosta concurenta Bravo Ai Stil este cunoscută și în calitate de beauty și fashion vloggeriță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Clipul poartă semnătura echipei noi si talentate de la Temple Pictures, cea cu care Denis a colaborat și la videoclipul precedent. 

”Ideea piesei a fost inspirată dintr-o experiență personală, pe care am povestit-o producatorilor mei Claudiu Doru și Dael Damsa din echipa The One Records, care mi-au transpus gândurile și sentimentele sub formă muzicală și astfel s-a născut #MaiStii.”, declară Denis Midone.

                                               

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relații incheiate, dar în care încă mai predomină amintirile dintre cei doi indragostiți. ”Iubirea nu e vesnică oricât de frumoasă ar fi ea, uneori doar o simplă greșeală poate distruge totul… de la iubire până la ură e doar un pas.”, a menționat regizorul videoclipului, Adrian Chele.

Videoclipul a acumulat deja câteva zeci de mii de vizualizări și aprecieri din partea internauților.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75921440124512