Februarie 06, 2023
Demi Lovato, transformare uluitoare într-un singur an. Vedeta, apariție stilată la o petrecere mondenă
Demi Lovato a fost una dintre cele mai admirate vedete la o petrecere mondenă, care a avut loc în Los Angeles. Artista a venit la brațul noului ei iubit, Jordan Lutes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 30 de ani, Demi Lotavo a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Și de greutate, și de stil! Vedeta a slăbit mult, etalandu-și noua siluetă suplă într-o rochie de gală. Demi a ales o ținută cu umerii goi, care i-a lăsat la vedere multiplele tatuaje. 

 

Cu o tunsoare pixie super sexy, un ruj roșu seducător și la brațul noului ei iubit, Demi a fost una dintre cele mai fotografiate vedete de la eveniment.

Cei doi au devenit un cuplu în vară, după ce au lucrat împreună la cel mai nou album al cântăreței.

 

Demi Lovato, probleme din copilărie

Deși multe vedete ascund problemele prin care trec, Demi a fost mereu sinceră și a povestit despre greutățile sale.

“Prima dată când am vrut să mă sinucid aveam șapte ani. Eram fermecată de moarte. La acea vârstă simțeam că, dacă mi-aș fi luat viața, suferința va dispărea”. Vedeta a început să aibă asemenea gânduri negre în urma bullying-ului.

 

Nici adolescența ei nu a fost mai ușoară, iar depresia s-a accentuat. Demi a mărturisit că mama ei se temea că își va lua viața în orice moment: “Îi era teamă să vină să mă trezească dimineața. Nu știa dacă o să mă mai găsească în viață sau nu”.

Vedeta, care a fost internată la dezintoxicare în urmă cu câțiva ani, pentru a scăpa de dependența de droguri și alcool, a mai spus că cel mai greu i-a fost să învingă bulimi: “Mâncarea este dependența mea cea mai mare. Tulburările mele alimentarea au început de la o vârstă fragedă și încă mă mai confront cu ele zi de zi”.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5856590270996