Mai 25, 2023
Dana Rogoz sărbătorește 19 ani de relație cu soțul ei: "Ce noroc că ne-am întâlnit!"
Dana Rogoz (37 de ani) și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (56 de ani), formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbizul românesc. În ciuda diferenței de vârstă și a controverselor care i-au urmat la începutul relației, cei doi au ajuns să sărbătorească 19 ani de când sunt împreună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Simpatica actriță nu a lăsat ocazia nemarcată, așa că în dreptul câtorva poze frumoase de cuplu, Dana a scris și un mesaj de suflet pentru cel care-i este suflet pereche de aproape 20 de ani. "Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune că mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit! Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă! #iubieinfinită", a fost mesajul vedetei. Imaginile duioase au strâns mii de like-uri și comentarii de felicitare, scrie peroz.ro

Dana și Radu Dragomir au împreună doi copii: un băiat de 9 ani, Vlad, și o fetiță care tocmai a împlinit trei anișori, Lia. În luna iulie, actrița și regizorul sărbătoresc 11 ani de la ziua în care au devenit soție și soț.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind

Cum a trecut Dana Rogoz pentru comentariile legate de diferența de vârstă dintre ea și soț

Povestea de iubire dintre Dana și Radu nu a fost privită ca „una serioasă” de la început, însă au demonstrat că dragostea este mai presus de orice și au mers înainte. Recent, Dana Rogoz a explicat într-un interviu cum au trecut peste părerile negative.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind

"Au trecut anii, dar ce doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul'. El râde și acum. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-am făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje", a declarat Dana Rogoz pentru viva.ro.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind

„Nu m-am luptat niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece din exterior și să își traducă această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar”, a mai declarat actrița.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil şi persoane zâmbind



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1086404323578