Noiembrie 23, 2016
Curață-ți organismul: pregătește-ți câteva zile de detoxifiere!
Sunt cunoscute multe variante pentru a organiza o cura de detoxifiere a organismului care te va ajuta să scapi de balonare, toxine și grăsimea acumulată de-a lingul timpului. Un regim de detoxifiere planificat în condiții casnice se poate desfășura și fără contribuția specialistului, cu toate acestea, trebuie să ai în vedere faptul că anumite tipuri de curățare a organismului duc la înfometare. În cazul în care sistemul endocrim dă semne de alarmă, consultați un medic specialist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Ce este necesar să știi pentru zilele de detoxifiere?

1. În mod sigur, benefic pentru sănătate, cura de detoxifiere trebuie să se prelungească până la 10 zile, timp în care organismul are posibilitatea să elimine toxinele, apa, grăsimea în exces.

2. Cura de detoxifiere este indicat să o începi în weekend. Nu este recomandat în zilele lucrătoare, deoarece corpul este obosit iar cura nu te va ajuta deloc, din contra te va face vulnerabil și te va solicita mai mult. În tot acest timp este exclus orice altfel de activitate fizică.

3. Tipul de mâncare poate varia în funcție de preferințe, important să nu te simți prost după ce ai mancat ceva anume.

4. Produsele testate în zilele de cură trebuie administrate sub forma porțiilor: lactate, carne, fructe, legume.

5. Reține că zilele de detoxifiere sunt o alternativă pentru dietă, iar ce este cel mai important, că poți mânca absolut orice.

   

6. Organismul care este obișnuit să primească pe zi o anumită cantitate de calorii îi va fi destul de greu să reacționeze la zilele de detoxifiere și mai ales, să primească mâncarea sub formă de porții.

7. Încearcă să-ți ocupi mereu timpul cu o anumită activitate, așa încât să nu-i dai timp organismului să se gândească la mâncare.

8. Nu uita să bei suficientă apă. O atenție sporită trebuie să acorzi cantității de apă pe acre o bei până la prânz.

9. În medie, în zilele de detoxifiere este indicat să nu mănânci mai mult de 2 kg de fructe sau legume și nu mai mult de 700 gr. de alimente bogate în proteine. Află care alimente aduc beneficii mai mari și îți sporesc energia. De exemplu, simplii castraveți sunt capabili să te scape de aproximativ 2,5 kg.

10. Este foarte important să știi ce îți dorești. Nu te bucura după o zi cu rezultate reușite și să te apuci imediat să mănânci aproape tot.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57781267166138