Decembrie 01, 2020
Cum să arăți la 50 de ani ca la 30. La ce trucuri apelează lui Jennifer Lopez
Sexy, elegantă, feminină și veșnic tânără. Vorbim despre Jennifer Lopez, despre care am putea spune că nu cunoaște noțiunea timpului. La 51 de ani arată ca la 30 de ani. Pe lângă genele bune, vedeta respectă și recomandările stiliștilor. E important să se țină cont de culori, croiuri, imprimeuri,dimensiuni. Ce-i drept Jennifer Lopez îi stă bine în orice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mulți dintre voi au văzut poze cu J.Lo cum a fost surprinsă în stradă și majoritatea au spus că e ca o gură de aer proaspăt. Atunci purta un hanorac alb cu mâneci lungi, deasupra un palton de un albastru foarte deschis, blugi cu un croi drept și ghete albe. La această ținută fresh s-a potrivit perfect și o poșetă mică.

Altădată am văzut-o într-o rochie midi vaporoasă, cu o fundă în zona decoleului. Și-a accentuat talia cu o centură fină. Rochia a fost asortată cu o pereche de sandale nude, minimaliști și o geantă albă. Apariție fără cusur! Diva părea și mai energică, plină de feminitate și foarte elegantă. Ai putea să încerci și tu asta.

Altă ținută, altă apariție spectaculoasă. De această dată, celebra actriță și interpretă a eclipsat într-o salopetă strălucitoare, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale argintii, iar ca să spargă un pic din kitch a pus și o haină tip sacou. 

Tânără și foarte tonică a fost surprinsă atunci când a apărut în stradă într-un tricou albă, asortat cu un sacou într-o nunață pastelată, iar în partea de jos și-a pus o pereche blugi mulați, potriviți cu ghete albe. 

O rochie uimitoare într-o culoare neon, cu mâneci voluminoase și decolteu neobișnuit, cu un accent pe talie, scoate în evidență tenul bronzat al artistei. J.Lo a avut grijă să-și pună în picioare o pereche de sandale cu barete din silicon incolor. 

Jennifer Lopez are o pasiune aparte pentru costumele cu pantaloni. Le combină cu bluze asimetrice, tricouri sau cămăși albe clasice. Pantofii cu toc înalt, cu vârful ascuțit completează lookul armonios al divei. 

Cert este că J.Lo nu rămâne niciodată în urma modei. Recent a fost văzută purtând pantoloni de piele, asortați cu o maletă și palton oversize - toate negre. Pentru a sparge lookul all black a pus în picioare o pereche de ghete albe. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4990141391754