Iunie 23, 2022
Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»
Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, este, în mod incontestabil, unul dintre cei mai îndrăgiți de la Hollywood. Deși are în conturi o avere colosală și își permite să-și îndeplinească orice capriciu, actorul nu se consideră pe deplin fericit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brad Pitt a oferit un interviu publicației GQ din Marea Britanie în care a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut și despre felul în care i s-a schimbat viața după despărțirea cu scandal de Angelina Jolie. Actorul susține că suferința și dezamăgirea sunt două constante ale vieții și că dezvoltarea emoțională este imposibilă fără ele. 

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat", a declarat Brad. 

Angelina Jolie Slams Brad Pitt Over Miraval Wine Sale After Divorce |  StyleCaster

Brad Pitt a renunțat la alcool și la tutun

Actorul a vorbit și despre lupta cu dependența de alcool și tutun. Brad Pitt a dezvăluit că, timp de 18 luni, a participat la întrunirile unui grup de sprijin pentru a renunța la băuturile bahice.

Fumător înrăit, Brad a decis să renunțe și la tutun. Pentru a nu fi tentat să fumeze, actorul mestecă gumă cu gust de nicotină. 

Divorțul dintre Brad și Angelina a fost unul puternic mediatizat și, în mod cert, i-a afectat foarte mult pe foștii parteneri de viață. Ei au decis să se separe în 2016, însă divorțul a fost pronunțat oficial abia trei ani mai târziu. Nu au lipsit acuzațiile pe care și le-au adus, iar lupta pentru custodia celor șase copii pe care îi au a fost una acerbă. 

Actorii s-au cunoscut în 2004, pe platoul de filmare al peliculei „Mr. and Mrs. Smith", în care au jucat un cuplu. La acea vreme, Brad Pitt încă era căsătorit cu Jennifer Aniston. În anul 2014, Brad și Angelina s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la un castel din sudul Franței.

Consciously Coupling: Brad Pitt and Angelina Jolie Are Married at Last! |  Vogue

Sursa - click.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1150577068329