Noiembrie 18, 2021
Cum rămâi stilată în sezonul rece. Vezi câteva sfaturi (foto)
Fiecare dintre noi își dorește să rămână stilată, indiferent de timpul de afară. De aceea, am ales pentru tine câteva dintre ținute care îmbină perfect stilul cu starea ta de bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După cum indică termometrele, iarna este deja pregătită să-și declare drepturile. Ești pregătită pentru sezonul rece? Îți propunem să vezi câteva dintre ținute care îți vor asigura atât stilul cât și căldura.

De ce ții cont atunci când stabilești o garderobă de bază pentru iarnă?

O garderobă de iarnă nu este un aspect pe care merită să economisești. Prin urmare, lucrurile selectate ar trebui să dureze mult timp, în mod fiabil și, de asemenea, să încălzească bine. Este bine să alegi materiale naturale pentru haine, deoarece acestea sunt călduroase și confortabile.

Lucrurile ar trebui selectate într-o singură direcție de stil, ținând întotdeauna cont de circumstanțele pentru care sunt alese. De exemplu, o garderobă de iarnă pentru munca de birou va fi diferită de una casual sau pentru activitățile de iarnă.

Buy Tartan 3 Door Wardrobe with Drawer for Rs 11183 | Wakefit

Alege-ți garderoba de iarnă în funcție de locul în care intenționezi să mergi, activitățile zilnice și modul de viață pe care îl ai.

Articolele de bază din garderoba de iarnă trebuie să fie interschimbabile. Adică, poți crea multe ținute folosind doar câteva lucruri. Aceasta este o regulă foarte importantă pentru o garderobă de bază, în principiu, această regulă nu trebuie neglijată. Datorită combinației minunate de lucruri între ele, poți purta cu ușurință seturi diferite în fiecare zi.

Alege culorile și stilurile care ți se potrivesc.

Unul dintre cele mai importante puncte în crearea oricărei garderobe de bază este alegerea culorilor și stilurilor potrivite. Mulți stiliști vorbesc de câțiva ani că nu este suficient să urmărești tendințele modei, și să nu ții cont de aspectul tău.

Acum că avem stabilite principalele puncte în alegerea unei garderobe de iarnă, este timpul să trecem direct la ce fel de lucruri avem nevoie iarna.

Ce ar trebui să avem într-o garderobă de iarnă.

Primul lucru de care nu ne putem lipsi în sezonul rece este îmbrăcămintea exterioară. În timpul iernii, ar trebui să existe cel puțin două tipuri de îmbrăcăminte exterioară: o haină clasică sau o haină de blană și o opțiune mai simplă - o jachetă sau o jachetă de puf. Un palton și o haină de blană trebuie purtate cu o rochie, fuste și pantaloni rochii, o jachetă cu pantaloni și blugi.

În ceea ce privește lungimea, este important să înțelegi unde le vei purta. Deci jachetele pot fi mai scurte dacă mergi la patinoar, te plimbi prin pădure cu copiii. Este mai bine să alegi o haină de blană sau o haină până la genunchi - aceasta sunt cele mai versatile opțiuni. Și nu uita că, cu cât fusta sau rochia este mai lungă, cu atât îmbrăcămintea exterioară ar trebui să fie mai scurtă.

Alege îmbrăcămintea exterioară cu grijă deosebită, ar trebui să se asorteze cu alte elemente ale garderobei. 

Încălțăminte. Pentru fiecare piesă de îmbrăcăminte exterioară, este necesar să aveți pantofi care să fie consecvenți în stil. Cizmele elegante sunt potrivite pentru ieșiri și codul vestimentar de birou, cizmele strânse calde sau adidașii vor fi indispensabili pentru plimbări, activități în aer liber și cumpărături.

Pulover. Un articol obligatoriu într-o garderobă de iarnă de bază este un pulover tricotat alungit. Acesta e potrivit cu orice tip de pantaloni, arată bine cu o fustă. Optează pentru variantele clasice monocromatice, care vor fi bune atât pentru plimbări, cât și pentru zilele lucrătoare. 

Cardiganul este perfect pentru birou sau întâlnire cu prietenii. Poți purta o bluză, un top cu mânecă lungă. În funcție de tipul de siluetă, trebuie să alegi o versiune clasică sau alungită.

Fusta. Pentru iarnă și toamnă, merită să acorzi atenție fustelor care se potrivesc bine cu silueta, fără decupaje. Modelele de fuste tip creion se potrivesc bine atât cu bluze, cât și cu pulovere supradimensionate, cu cardigane și pulovere.

Pantaloni. Pentru sezonul rece, pantalonii de lână, catifea sau pur și simplu clasici sunt potriviți. Optați pentru tipurile de pantaloni mai largi, pentru a fi purtați cu mai multe tipuri de încălțăminte. 

Rochiile în sezonul rece redau o notă în plus de feminitate.

Rochiile pe timp de iarnă pot și trebuie purtate. Alege modele călduroase din lână sau bumbac gros, completează-le cu cardigane și accesorii interesante.

Iarna este important să alegi colanții potriviți. Bineînțeles, nu nailon, ci, de preferat, dintr-un amestec de bumbac și elastan, de preferință bej sau negru (alege culoarea potrivită cu pantofii sau hainele tale).

Este necesar să se evite dresurile de culori pestrițe, dacă picioarele sunt departe de parametrii ideali, pot mări vizual piciorul sau pot arăta prea stângaci.

Rămâi frumoasă și stilată indiferent de timpul de afară!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54974365234375