Iulie 04, 2024
Cum își gestionează banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda: "Mai punem și la saltea"
Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au dezvăluit pe ce obișnuiesc să dea bani. Deși își satisfac plăcerile, cei doi fac și economii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan a cunoscut faima încă de pe vremea când era doar o copilă, grație melodiei ”Ghiță”. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Artista deține șase recorduri mondiale.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Artista a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, în anul 2020, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În data de 14 august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, scrie gandul.ro

Cei doi au dezvăluit, pentru revista Unica, pe ce obișnuiesc să cheltuie bani.

Pe ce dau bani Cleopatra Stratan și Edward Sanda.  ”Dar oricum, suntem și aici echilibrați, nu exagerăm”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la  care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă,  ne-a evacuat…”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ambii diverse plăceri pe care și le satisfac, însă recunosc că obișnuiesc și să economisească bani.

„Eu sunt o mare iubitoare de pantofi. Și, ca orice femeie, am slăbiciunile mele legate de beauty, de make-up, de pantofi, de călătorii, îmi place foarte mult Parisul”, a mărturisit Cleopatra Stratan pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

”În ultimul timp am investit foarte mult în scule de studio. Microfoanele îmi plac foarte mult. Am o pasiune nebună pentru microfoane de studio în special. Adidași, parfumuri… Dar oricum, suntem și aici echilibrați, nu exagerăm. Adică mai punem și la saltea. Da, suntem chibzuiți”, a detaliat Edward Sanda, partenerul de viață al Cleopatrei Stratan.

Despre cum este relația dintre ei și despre cum trec peste conflicte, cei doi au declarat:

Suntem foarte răbdători unul cu celălalt. Nu prea avem situații de genul. Și dacă, totuși, să zicem că avem păreri diferite, știm să lăsăm unul de la altul. Știm să ne împăcăm unul pe altul până să ne certăm. Știm ce simțim fiecare, pentru că suntem prea la fel. Suntem prea compatibili, prea uniți. Anticipăm foarte repede ceea ce vrea să spună celălalt și ceea ce simte și nu mai încap alte emoții negative”.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5055823326111