Iulie 05, 2020
Cum arată acum românca Alina Pușcău, cea care s-a iubit cu Vin Diesel
Alina Pușcău, unul din cele mai cunoscute fotomodele românce de peste hotare, a vorbit deschis despre relația cu actorul Vin Diesel și viața ei din Statele Unite ale Americii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-a mutat în 1996 în SUA, pentru a trăi visul american, și a reușit în industria modelling-ului de acolo. Alina e prietenă cu nume mari de la Hollywood, ba chiar a avut o relație de doi ani cu actorul Vin Diesel.

Românca a vorbit deschis despre timpul petrecut cu starul francizei "Fast & Furious" și motivul despărțirii lor: „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câțiva ani, m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el, care a durat doi ani. A fost o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, a dezvăluit Alina Puşcău la Pro TV.

 

 

Fotomodelul a explicat că Diesel își dorea să se căsătorească și să aibă copii, în timp ce ea visa să își construiască o carieră în modă şi film: "Aveam 23 de ani, eram prea mică", a adăugat tânăra care se mândreşte cu proiectele ei din SUA și viața minunată pe care o trăiește acolo.

         

Alina a povestit că Diesel e un bărbat liniștit, care iubește ceea ce face și muncește foarte mult. De asemenea, a subliniat că au rămas în relații apropiate și chiar i-a cunoscut actuala soție.

Alina Puşcău s-a făcut remarcată de la vârsta de 16 ani, când a câștigat concursul internațional Elite Model Look. A fost model pentru Victoria's Secret și a apărut în reviste precum „Harper's Bazaar“ și „Allure“.

După 20 de ani petrecuţi în SUA, în 2019 Alina a revenit în 2019 în România, ţară de care îi era dor şi cu care spune că se mândreşte. Nu a pterecut mult timp aici, ea revenind la viaţa din SUA.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91014003753662