Mai 26, 2022
Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească rapid, după ce a născut: ”Nu mai mănânc...”
Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească rapid, după ce a devenit mămică. Acest lucru s-a putut observa cu ochiul liber, chiar la nunta ei. Vedeta a purtat o rochie foarte sexy, care i-a pus silueta de invidiat în prim-plan. Toți au putut vedea că artista a dat kilogramale jos foarte repede, la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Anastasia!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Cherry este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Frumoasa cântăreață are o fetiță minunată, pe nume Anastasia. Nicole și Florin, soțul ei, sunt foarte împliniți de când micuța lor a venit pe lume. Fericirea se poate citi pe chipul lor, odată cu fiecare apariție. Nicole Cherry i-a luat pe toți prin surprindere odată cu nunta ei. Nimeni nu se aștepta să scape de kilogramele, acumulate în sarcină, atât de repede.

La nunta artistei cu Florin s-a putut observa cu ochiul liber cum aceasta a slăbit considerabil, după ce a născut-o pe Anastasia. Cântăreața a lua câteva kilograme în plus, pe perioada sarcinii, însă a reușit să le dea repede jos, până la nunta ei cu Florin. Nicole a arătat foarte bine în rochia de mireasă, care i-a pus în evidență silueta.

Nicole-Cherry-10 

Nicole-Cherry1

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească

Nicole Cherry a slăbit rapid, la scurt timp după ce a născut. Cântăreața a dezvăluit și secretul siluetei de invidiat, cu care s-a afișat la nunta ei. Este vorba despre o dietă pe care artista o folosește de fiecare dată când ia câteva kilograme în plus. Tânăra mămică renunță la tot înseamnă carbohidrat nesănătos, renunță la zahăr, și apelează la tehnici de remodelare corporală.

Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul.'spunea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Nicole-Cherry2

Nicole-Cherry5 

Nicole-Cherry7

Ce spune Nicole Cherry despre soțul ei, Florin

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Popa, de mai bine de patru ani. Cântăreața susținea că lângă Florin a crescut și în brațele lui a devenit femeie. Astfel, bărbatul a devenit și tatăl copilului ei.

Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.'spunea Nicole Cherry, despre bărbatul vieții ei.

Nicole-Cherry4

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80605030059814