Iulie 04, 2022
Cum a devenit celebră moldoveanca Cristina Ich: "Am vrut să..."
Activează de ani buni în mediul online, însă puțini știu cum a devenit celebră Cristina Ich. Recent, invitată la un podcast, vedeta a vorbit deschis despre începutul carierei sale, dar și când a cunoscut celebritatea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România sau, de ce nu, dintre întreagă lume. Cristina Ich și-a început activitatea în online cu ani în urmă, când apărea în diferite videoclipuri cu Matei Dima. Ulterior, a strâns o comunitate impresionantă de oameni în mediul online și astăzi a ajuns să aibă peste 830.000 de urmăritori.

Recent, Cristina a fost invitată la un podcast, unde a vorbit deschis despre începutul carierei sale în online, dar a adus în discuție și relația cu Alex Pițurcă. Iată declarațiile făcute de aceasta!

ich-cristina

A hotărât apoi să dea mai multă importanță rețelelor de socializare și, astfel, și-a creat o comunitate impresionantă. Sfaturile sau experiențele trăite de aceasta le-a ajutat și pe alte domnișoare.

cristina-ich-

„Eu nu am căutat celebritatea. M-a găsit, ca să zic așa. Celebritatea? Nu pot să zic că sunt celebră, dacă am ieșit din țară nu știe nimeni cine e Cristina Ich. La un moment dat, când l-am cunoscut pe Matei (n.r. – Matei Dima) și am început cu pași timizi, habar nu aveam. Mie mi se părea că nu știu să joc, oamenii au apreciat sketch-urile pe care le făceam cu el. Dar nu aveam idee ce fac, eram o fată, mă plictiseam, eram într-o relație. (…)

cristina-ich-2-1

Făceam sketch-urile astea, râdeam cu Matei de dimineață până seara, era și Laura Giurcanu și multe alte fete, după care am vrut să pornesc pe cont propriu. Apoi am început să le povestesc fetelor tot felul de tâmpenii, experiențe… și am avut un așa succes. Oamenii îmi urmăreau sfaturile și toate filmulețele, aberațiile, nu aș putea să spun sfaturi, pentru că nu sunt în măsură. Dar le spuneam din experiența mea. Eu nu vorbeam din cărți, niciodată nu am vorbit din cărți. Le povesteam prin ce am trecut, ce mi s-a întâmplat. Multe fete au pus în aplicare sfaturile mele', a explicat vedeta pe YouTube.

cristina-

Ce spune Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă

Printre altele, vedeta din mediul online a mai adus în discuție și relația cu Alex Pițurcă. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și apoi au făcut un băiețel. Însă, după cele spuse chiar de Cristina, lucrurile nu sunt tot timpul roz.

„Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine', a explicat Cristina Ich.

cristina-ich-2 

cristina-ich-3-1

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64643120765686