Octombrie 24, 2017
Cristian Perepeliuc: Actor
Nu-i așa că ați privit de nenumărate ori videoclipul piesei Sub pielea mea (Eroina) de Carla's Dreams? Dar ați fost la spectacolul „Madame Bovarie”? Dacă ați răspuns cu Da la ambele întrebări, atunci la sigur îl veți recunoaște pe protagonistul de astăzi din orice unghi! Fetelor, haideți să recunoaștem, este Cristian Perepeliuc un sex-simbol, un fel de mixaj între Brad Pitt și Johny Depp? Ne bucurăm să-i vedem aparițiile în posturi mai intime, din nou și din nou, nu e așa?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actoria - este o metodă sigură și accesibilă pentru a evada din realitate!

De când mă țin minte, mi-a plăcut să-mi schimb realitatea, să mă ascund într-o lume creată doar de mine. Cred că este un adevărat dar, să poți trăi într-o singură viață, mai multe vieți!

Când am vrut să devin actor, toți mă contraziceau, tata a fost unicul care indirect m-a susținut. Mi-a spus: „Fă ceea ce-ți place!”

Pictez. Din acest motiv mama visa să devin arhitect. Acum însă, nu regretă alegerea mea, deși pictez mult mai rar și doar în ulei.

Buuuum! Asta mi s-a întâmplat după lansarea clipului lui Carla's Dreams, „Sub pielea mea”. Nu știu de ce, dar abia atunci oamenii au început să mă recunoască pe stradă, atât în țară cât și în străinătate!

Videoclipul piesei „Прощай”(Adio) - A fost prima mea colaborare cu Carla's Dreams și cu regizorul Roman Burlaca. Îmi ador enorm meseria, și regret că a primit un feed-back nesemnificativ, față de cum ar fi meritat. Priviți acest clip!

Sunt extrem de autocritic și din cauza asta de regulă nu-mi privesc aparițiile deodată. Fac asta după o perioadă de timp, și numai pentru a mă vedea dintr-o parte, pentru a analiza și înțelege ce ar trebui să perfectez.

Pe scenă vei ieși gol! - Serios? - Da! - Ok! - Cam așa dialog am avut noi cu regizorul, atunci când am lucrat la prima piesă de teatru. Ce-i drept, credeam că n-o să mai ajungem la asta, dar m-am înșelat! Acum problema este să-mi previn iubita despre apariția mea nude pe scenă sau în cadru. În rest nu am probleme!

Absolut diferit - Așa vreau să apar în fața publicului. În noul film al lui Sergiu Ene, am primit rolul diavolului. Atât de mult am așteptat acest rol! Este un personaj contradictoriu, poate fi atât de diferit. Este o adevărată provocare!

Leonardo Di Caprio - Cred că este cel mai remarcabil actor al timpurilor noastre, joacă niște roluri nemaipomenite!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1747877597809