Iulie 09, 2020
Top-12: Cosmetice must-have în trusa ta de frumusețe
Sezonul tău preferat a intrat în a doua jumătate, iar noi dorim să profiți din plin de aceste zile fierbinți. În această perioadă pielea ta poate arăta și se poate simți grasă, cu porii blocați și un pic prea sărutată de soare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi


Iată sfaturile și trucurile noastre pentru a-ți păstra pielea mai proaspătă, mai catifelat și mai protejată.

1. Începe prin a pulveriza fața cu Apa Termală Spray de la Avene

Vara pierdem mai multe minerale prin transpirație, iar apa termală ne ajută să ne menținem un ten sănătos și cu un aspect plăcut. Ține mereu în geantă un spray cu apă termală pentru a-ți improspăta tenul ori de cât ori simți nevoia. Pentru acasă, optează pentru un spray de dimensiuni mai mari pe care să-l utilizezi pe tot corpul, mai ales după epilare.


2. Hidratează, atât la interior cât și la exterior cu Mineral 89 de la Vichy

Deși apa este esențială, hidratarea pielii mai înseamnă și alimentație corespunzatoare, dar și creme de hrănire și calmare a pielii expuse la ultraviolete. Folosește Vichy gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere. Minéral 89 întărește bariera naturală de protecție a pielii, pentru a o face mai rezistentă împotriva agresiunilor externe cum ar fi poluarea, stresul și oboseala. Zi după zi, tenul are un aspect sănătos și plin de luminozitate.



3. Estompează ridurile cu Ivatherm UNA Ser anti-aging

Reduce vizibil adâncimea i numărul ridurilor de pe față și gât, crește fermitatea și grosimea pielii, reface conturul feței. Pielea devine mai luminoasă, mai suplă și mai fină, vizibil întinerită în 2 săptămâni.



4. Folosește SPF pentru față - Pharmaceris S Sun Protect
Deși ar trebui să aplici SPF pe ten în fiecare zi, în special în timpul lunilor de vara este crucial. Un bun SPF îți va hidrata pielea și o va proteja împotriva dăunatoarelor raze UVA/UVB. Pharmaceris S Sun Protect crema hidratantă protectoare SPF30+ asigură o protecție intensă a pielii și, de asemenea, acționează împotriva îmbătrânirii. Datorită conținutului de alantoină, crema are un efect calmant asupra iritațiilor pielii și previne micro deteriorarea acesteia.



5. Folosește constant crema anticelulitică - Ivatherm Resveratrox anticelulita
Dacă vrei rezultate, ține-te de treabă. Nu utiliza crema anticelulitică o săptămână, apoi s-o dai uitării. Ca să elimini coaja de portocală, trebuie să te masezi cu regularitate.
Crema anticelulitică Ivatherm cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese și abdomen. Pielea devine netedă, fermă și elastică. Produsul poate fi folosit de femeile gravide și de persoanele cu fragilitate capilară.


6. Protejează-ți pielea corpului împreună cu Bioderma Photoderm

Eficacitatea maximă anti-UVB și performanța extrema anti-UVA ale Photoderm MAX Spray protejează împotriva arsurilor solare, previn intoleranța la soare și combat îmbătrânirea cutanată prematură.



7. Ai grijă de pielea delicată a copiilor împreună cu La Roche Posay Anthelios Dermo-Pediatrics

Rezistență ridicată la apă, transpirație și nisip. Testat pe piele fragilă sau atopică sub control pediatric sau dermatologic. Oferă hidratare de lungă durată.



8. Calmează pielea cu ajutorul gelului restructurant de la Equilibra

Uneori prea multă distracție în soare îți va lăsa pielea să se simtă și să arate roșie și iritată. Equilibra Aloe vera 98% Gel restructurant/hidratant cunoscut pentru proprietățile sale anti-inflamatoare, deseori folosit pentru a calma arsurile solare. Îmbogațită cu aloe vera, gelul pentru fata si corp împrospătează și calmează pielea uscată și sensibilă.



9. Antiperspiratul roll-on DUCRAY Hidrosis Control te va salva pe timp de caniculă

Formula sa cu toleranță ridicată conferă o rezistență mai bună; pielea este protejată împotriva agresiunii externe și devine mai puțin reactivă. Acțiunea sa este posibilă datorită unui complex activ care captează mirosurile, absoarbe umezeala și curăță pielea.



10. Răsfață părul cu Alkmene șampon pentru păr gras Bio urzică
Dacă ai păr cu tendința de îngrășare, te sfătuim să încerci Alkmene BIO pentru controlul părului gras. De fiecare data când îți vei spăla părul, vei îndepărta murdăria, grăsimea și nenumărați microbi de pe scalpul tău.



11. CHICCO Baby Moments - îngrijire specială pentru pielea bebelușului

Special creat pentru curățarea delicată a părului și pielii bebelușului. Ingredientele conținute asigură o tolerabilitate foarte mare la nivelul ochilor, fără a provoca iritarea acestora.


 

12. Naobay Man – produse esețiale pentru îngrijirea pielii la bărbați

Rutina de îngrijire facial pentru bărbați este la fel de importantă ca și în cazul femeilor. Luptă cu acneea, tenul puternic deshidratat sau devitalizat, ridurile și îmbătrânirea prematură sunt probleme cu care ne confruntăm cu toții. Naobay Man - Naobay Man îți oferă tot ce ai nevoie pentru îngrijirea feței – cremă hidratantă, balsam după bărbierit, un gel de curățare și o cremă contur pentru ochi.

 

Afla prima despre cele mai noi oferte si reduceri la www.ff.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69374561309814