Octombrie 20, 2020
Controverse la Casa Regală. Cine ar putea prelua coroana Reginei Elisabeta a II-a
Soţul Reginei Elisabeta nu-l doreşte pe fiul lor, Prințul Charles drept moştenitor al tronului. Mai mult, se zvoneşte că ducele nu are o legătură foarte strânsă cu primul lui născut şi că aceasta şi-ar fi dorit ca altul dintre cei patru copii ai lui să preia coroana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este destul de cunoscut faptul că Charles nu a avut parte de afecţiunea părinţilor lui, pe când era copil, lucru care l-a marcat mai târziu din punct de vedere emoţional, scrie okmagazine.ro. 

Cât despre Prinţul Philip, acesta nu şi-a dorit copii sensibili, ci mai degrabă unii duri. În plus, soţul reginei a fost dezamăgit de Prinţul Charles la capitolul sportiv, căci Philip ar fi fost încântat ca acesta să fie un atlet mai bun. Prinţesa Anne, acum în vârstă de 70 de ani, a fost, se pare, preferata tatălui său, acesta fiind încântat de performanţele ei sportive, mai ales cele din domeniul echitaţiei.

Unele surse regale susţin că Philip şi-a dorit ca aceasta să fie, mai degrabă, moştenitoarea tronului britanic şi nu Charles. În ciuda calităţilor de lider ale singurei lui fiice, Anne este foarte departe în linia de succesiune la tron, mai exact pe locul 14, după cei trei fraţi ai ei, copiii şi nepoţii lor. 

Pe de altă parte, se vehiculează de mai multă vreme că Prințul William ar putea fi următorul rege al Regatului Britanic, acesta fiind al doilea în ordinea succesiunii la tron după Prințul Charles. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3778293132782