Decembrie 09, 2016
Clubul Fitness Doza a dat start antrenamentelor pentru finalistele proiectului «Slăbim Inteligent»
Cinci finaliste ale celui mai aşteptat proiect al anului, organizat de AQUARELLE 90,7 FM- ‘’Slăbim Inteligent’’, au efectuat deja consultaţiile medicale la Centrul de Sănătate OZONIS iar astăzi au făcut cunoştinţă cu trainerii Clubului Fitness Doza.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această săptămână vor da startul primelor antrenamente, tocmai datorită acestui fapt, finalistele au efectuat investigaţii suplimentare împreună cu medicii de la Clubul Fitness Doza.

Pe lângă investigaţiile de rigoare finalistele au fost măsurate, cântărite şi li s-a calculat procentul de grăsime din organism. După rezultatele avute, medicii împreună cu trainerii au stabilit obiective concrete după care se vor conduce finalistele proiectului ’’Slăbim Inteligent’’ pentru a ajunge la rezultatele dorite pe parcursul a două luni.


Fiecare finalistă a făcut cunoştinţă cu trainerul său personal, care a pregătit un antrenament individual în funcţie de problemele cu care se confruntă aceasta. În cadrul Clubului Fitness Doza, fiecare finalistă va avea acces la sala de forţă, bazinul de înot, iar zona de masaj va fi locul unde acestea se vor putea relaxa.

Datorită profesionalismului de care dau dovadă trainerii de la Clubul Fitness Doza şi a efortului pe care îl vor depune cele cinci finaliste, vom vedea rezultatele dorite în curând.
 


Pentru a fi la curent cu ultimele ştiri privind proiectul ’’Slăbim Inteligent’’ urmăriţi site-ul www.aquarelle.md și www.aquarellefm.md.
 

Partenerii proiectului:

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0939629077911