Iulie 15, 2020
Cine este designer-ul de origine română care lucrează acum cu Rihanna?
A cucerit lumea cu tocurile sale extravagante, iar acum lansează printr-o colaborare cu brand-ul Rihannei, Fenty, o spectaculoasă colecție de pantofi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna a primit recent primul premiu pentru brandul său de lux Fenty la British Fashion Awards, un premiu care i-a întărit ferm poziția pe harta modei. Dar pentru a continua ascensiunea fulminantă pe care a avut-o până acum în această industrie a apelat la un ajutor talentat. Amina Muaddi, designer-ul de pantofi de origine română a dezvăluit recent că Rihanna a angajat-o pentru a o ajuta cu linia de pantofi Fenty adăugând că Jahleel Weaver, stilistul artistei, a achiziționat de-a lungul timpului pentru aparițiile acesteia nenumărate perechi din colecțiile sale. Vedeta a purtat creațiile lui Muaddi în mai multe rânduri și le-a prezentat chiar și în show-ul ei de lenjerie Savage x Fenty în timpul Săptămânii Modei de la New York.

Acum două zile, duo-ul a postat un teaser, fiecare pe contul său de Instagram pentru a anunța vestea. Ambele postări au prezentat aceeași fotografie cu artista născută în Barbados și designer-ul jumătate român, jumătate iordanian, pentru a prezenta noul lor proiect. Caption-ul pentru postul Fenty remarcă: „Totul pentru pantofi. Directorul nostru executiv și artistic @badgalriri a lucrat cu celebrul designer de încălțăminte @aminamuaddi pentru crearea unei colecții de încălțăminte în ediție limitată – lansarea va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 iulie! Pregătește-te!”

                                                               

Amina Mauddi a scris la postarea sa: „Realizarea acestei colecții pentru @fenty și @badgalriri a fost o imensă plăcere! Sper să vă placă la fel de mult cum ne place nouă! Disponibilă din 15 iulie pe fenty.com.” Dar nu a uitat să-l menționeze nici pe Jahleel Weaver adăugând: „Îi mulțumesc de asemenea în mod special lui @illjahjah pentru că ne-a suportat.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4912052154541