Iunie 21, 2022
Cine este Ana Maria Markovic, croata considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume
Cea mai frumoasă fotbalistă din lume este o tânără din Croația, în vârstă de 22 de ani. Ana Maria Markovic arată ca o Barbie și face furori pe terenul de fotbal, dar și-n afara lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

“Literalmente perfectă!”, asta i-au transmis admiratorii atunci când au văzut-o pe Ana Maria în costum de baie. Sportiva postează rar imagini în costum de baie, așa că fanii au fost uimiți de cât de bine arată blonda atunci când renunță la ghete și echipamentul sportiv. 

Croatian soccer player Ana Maria Markovic - daily fit IMPACT

Ana Maria Markovic este atacant în echipa națională a Croației și joacă pentru Grasshopper Zurich. 

Superba blonda a fost numită de presa străină drept cea mai frumoasă fotbalistă din lume.

 

Se pare însă că apelativul acesta i-a creat și ceva neplăceri. Potrivit Daily Star, Ana Maria s-a plâns că, după ce i s-a pus aceasă titulatură flatatantă de altfel, a început să fie bombardată pe conturile de socializare cu mesaje cu conținut indecent, dar și cu propuneri de la internauți care se dădeau drept impresari. 

Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt manageri, iar eu știu exact ce vor de la mine. Ei nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și au luat în considerare doar aspectul fizic. E mare păcat. Cred că astfel de oameni ar trebui să se intereseze și să vadă ce pot face pe terenul de fotbal. Au fost și mulți care m-au făcut să cred că sunt drăguță doar pentru încerca să facă bani de pe urma mea în social media”, a explicat tânăra.

Ana Maria Markovic: I hate being labelled the world's sexiest footballer -  Foto 7 de 13 | MARCA English

Markovic a povestit și cum a reacționat când a primit poze nesolicitate cu conținut XXX de la domni: “Au fost câteva poze de genul ăsta. E foarte urât! Nu înțeleg de ce o persoană face așa ceva. Pur și simplu am făcut haz de necaz cu colegele mele”.

"Uneori primesc și mesaje amuzante de la persoane care vor, de exemplu, să-mi curețe ghetele de fotbal după antrenament", a adăugat Ana Maria

TOP 10 Hottest Female Football Players to follow in 2022

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65076518058777