Septembrie 30, 2020
Chipul lui Eminem, tatuat în 16 feluri pe corpul unei admiratoare
O admiratoare a lui Eminem, originară din Scoția, are 16 portrete ale rapperului american tatuate pe corp. A reușit, astfel, să ajungă și în Cartea Recordurilor Guiness pentru cele mai multe tatuaje cu acelaşi muzician.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nikki Patterson, manichiuristă de profesie, și-a făcut primul tatuaj la 18 ani. Era un soare. Un an mai târziu a început să îşi acopere corpul cu figura lui Eminem, precum şi cu desene inspirate de muzica lui. La cei 35 de ani ai are, în total, 52 de tatuaje, iar 28 – îl au la bază pe idolul ei. 

„Am auzit melodia ”Stan” când aveam 14 ani şi nu mai ascultasem ceva asemănător până atunci. M-a dat gata”, a spus fana rapperului. Despre Eminem, ea a declarat: „El a fost singura constantă din viaţa mea şi l-am văzut cântând live”, relatează libertatea.ro. 

Nikki Patterson a contactat Guinness World Records în timpul perioadei de izolare. După o verificare riguroasă, recordul mondial a fost confirmat. Oficial, el a fost acordat pentru 15 portrete, iar ea a adăugat un tatuaj de atunci.

La câte tatuaje are, chiar și Nikki Patterson recunoaște că le pierde numărul. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71098589897156