Decembrie 06, 2021
Ceslav Ciuhrii a vorbit despre relația cu Natalia Gordienko și fiul lor în premieră!
Președintele Federației Naționale de Tenis din Moldova a vorbit deschis despre motivul despărțirii de interpretă și șantajul după nașterea lui Cristian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu pentru Dorin Galben, Ceslav Ciuhrii a spus că relația sa cu Natalia Gordienko a durat un an. A fost o relație scurtă dar intensă. Deasemenea, el susține că niciodată nu au ascuns că sunt împreună.

Potrivit lui Ceslav, decizia de a divorța a fost luată de comun acord. „Ea a venit cu inițiativă și eu nu am oprit-o”, a spus el.

Ciuhrii a mai menționat că nu este adevărat că Natalia s-a băgat într-o altă familie, deoarece în acea perioadă era divorțat. Sarcina interpretei a fost neașteptată: "A fost un șoc pentru mine, pentru că doar începusem abia să avem o relație. Vorbim de o relație de o lună.  La noi s-a întâmplat foarte repede, așa a fost să fie".

Ceslav a fost cu Gordienko pe toată perioada sarcinii. Interpreta a născut în Franța. Întrebat cum e să fii într-o relație cu o artistă, acesta a spus că e foarte complicat. "Nu pot să spun exact motivul despărțirii noastre. Acea perioadă în care am fost împreună a fost foarte intensă, la emoții și dragoste. Asta se vede de fapt pe Cristian, pentru că e un copil foarte deștept și frumos”, a mai declarat Ciuhrii.

Omul de afaceri a mai povestit că a avut un caz, acum câțiva ani, când cineva i-a cerut o sumă de bani pentru a nu face public că el este tatăl lui Cristian. E vorba de 1000 de euro. Luînd în considerare faptul că suma nu este mare, Ceslav presupune că ar fi fost niște studenți, care au vrut să câștige ușor bani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0851411819458