Iulie 31, 2020
Cele mai populare cupluri de vedete. Publicul și-a ales favoritele
Furnizorul de date EMrush a dezvăluit o listă a cuplurilor de celebrități pe care americanii pur și simplu le iubesc. Rezultatele sunt bazate pe căutările pe Internet ale publicului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interesant este că, deși multe dintre perechile din top sunt încă împreună, o parte din cupluri s-au despărțit de ani buni. Separarea nu le-a diminuat însă gradul de popularitate.

Cele mai populare 10 cupluri de vedete

10. Kate Middleton și Prințul William

Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au trei copii împreună: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

9. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Diva hispanică și-a găsit fericirea în brațele fostului jucător de baseball Alex Rodriguez. Cei doi sunt logodiți și și-au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

8. Selena Gomez și Justin Bieber

Selena și Justin au format unul din cele mai titrate cupluri din SUA. Au avut o relație tumultuoasă, presărată cu despărțiri și împăcări, iar recent Gomez l-a acuzat pe Biber că a abuzat-o emoțional.

7. Mila Kunis și Ashton Kutcher

După ce au jucat împreună în serialul That 70s Show, Mila și Ashton și-au continuat viețile separat. După divorțul lui Kutcher de actrița Demi Moore, s-au revăzut și au început o relație. Au doi copii împreună.

6. Joe Jonas și Sophie Turner

Solistul și actrița din Game of Thrones s-au căsătorit în secret în Las Vegas și au devenit părinți recent.

5. Justin Bieber și Hailey Bieber

După relația cu Selena Gomez, Justin Bieber s-a căsătorit cu fiica actorului Stephen Baldwin, Hailey. Artistul spune că e foarte îndrăgostit de ea și că își dorește să devină tată în curând.

4. Blake Lively și Ryan Reynolds

Formează unul din cele mai amuzante cupluri de vedete. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Green Lantern și au trei fete împreună: James, Inez și Betty.

3. Prințul Harry și Meghan Markle

meghan markle printul harry

Povestea de iubire dintre mezinul Prințesei Diana și actrita Meghan Markle îi fascinează pe americani. Ducii de Sussex s-au căsătorit în 2018 și au împreună un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

2. Brad Pitt și Jennifer Aniston

Nu mai sunt împreună din 2005, dar povestea lor încă stârnește interesul publicului. Mai ales după divorțurile prin care au trecut, admiratorii au sperat ca Brad și Jennifer să se împace.

1. Kylie Jenner și Travis Scott

Ea este una din cele mai bogate celebrități sub 30 de ani din SUA, iar el un rapper celebru. Au format un cuplu din 2017 până în 2019 și au o fetiță împreună.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8102781772614